pondělí 27. dubna 2015

ALMOST H&M HAUL

A-ahoj, přeji vám krásný pondělní večer a zároveň vás vítám u dnešního nečekaného článku. Musela jsem dneska napsat článek, protože by mi to jinak časově nevyšlo. Ale nebojte, ve čtvrtek bude další článek. A dnešní článek bude další HAUL. Bude to skoro všechno z H&M až na dvě věci. Tak jdeme na to!
První věc je tahle super bunda. Já jsem na ní narazila úplnou náhodou v Takku. Je taková lehká a myslím, že bude super na léto jenom přes tričko. A nejvíc se těším až jí budu nosit. Taky jste takhle nakupovali na léto a nemůžete se dočkat až si je vezmete na sebe?  Já to tak mám skoro u všech tehlech věcí.

Další a poslední věc z Takka je tenhle obal. Dlouhou dobu jsem obal na telefon sháněla, ale nikde neměli nějaký, který by se mi líbil. Až když jsem narazila na tenhle. Je stříbrný a je vlastně 3D. Škoda že si na něj nemůžete sáhnout, protože já na něj šmatám pořád. Můžu ho mít k jakýmkoliv outfitům a bude to pořád ladit.

První věc z H&M a zároveň online objednaná jsou tyhle boty. Když ještě neměli online nákupy tak jsem na ně pořád koukala. Bohužel je u nás v kamenných obchodech nenašla, tak mi nezbylo nic víc než si počkat na online nákupy. A hle, dočkala jsem se. Vlastně všechny tyto věci, které jsou z H&M jsou kupeny online. No, ale zpátky k botám. Jsou to slip on kecky metalické barvy. Do tech bot jsem se úplně zamilovala. Nekecám! Jsou fakt strašně boží! Ale samozřejmě se nebudou líbit každému. A jsem ráda že mi zrovna ladí i s obalem na telefon!

Další je tu slamáček. Dlouho jsem přemýšlela jestli si ho koupit, ale nakonec vyhrála strana pro a mám ho doma. Určitě se bude hodit na léto na nějakou dovolenou nebo na nějakej fesťák. Neříkám, že jsem nějaká festivalová žena, ale doma mám lístek na JamRock. Takže tam ho na mě určitě uvidíte. Je z H&M.



Jako další tu mám bílý crop top taktéž z H&M. Je trošku průhledný, ale tak to mi nevadí. Vezmu si bílou podprsenku a bude to vyřešený. Takový crop top sháním už dlouho, takže jsem ho musel mít. Ke kraťasům nebo sukni bude na léto strašně fajn. Na to se taky opravdu těším. A má to trošku roláček aka, stojáček, což se mi teď moc líbí.

Další top se stojáčkem je tenhle proužkovaný. Je to jako tričko, jen když zvednete ruce tak vám je vidět pupík. Ale to mi taky na léto nevadí, takže vlastně na něm nic špatného není. Proužkovaný vzor se mi teď hodně líbí a ještě když to má ten stojáček, tak je to naprostá love!! Taktéž z H&M.

A jako poslední tu mám sukni. Obyčejnou černu sukni s vysokým pasem jsem ve skříni potřebovala opravdu nutně. Díky bohu za H&M! Jak říkám, je to obyčejná černá sukně s vysokým pasem. Na léto perfektní!

Tak, a to by byl celý článek. Snad všechny tyhle moje nové kousky budete moct vidět v outfitech na jaro, které už připravuji společně s Evčou. Takže se máte na co těšit. A určite se koukněte na stránku ZOOT, která má slevy až 50%. A mají tam můj oblíbený Keep Cup, který si plánuji pořídit.
Dobrou noc:*

Pac a pusu Caroline


4 komentáře:

  1. fakt super nákup :) tie tenisky sú mega ♥
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  2. Tady, měl někdo šťastnou ruku na nákup :-)


    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/jeden-za-vsechny-vsichni-za-jednoho.html?showComment=1430226246108#c595216219566990353

    OdpovědětVymazat
  3. To jo :) myslím, že všechno unosim :)

    OdpovědětVymazat