čtvrtek 16. července 2015

HODINKY DANIEL WELLINGTON

A-ahoj, právě tu tak sedím se snídaní a říkám si, že jsem zase dlouho nepsala článek. A tak tedy píšu! Dneska to bude článek na moje nové hodinky od značky Daniel Wellington. Hodinky jsem si objednala z eshopu woodies.cz. Objednávala jsem je ve středu večer, ve čtvrtek byly hodinky expedovány a kdyby nebyly špatně naloženy tak by přišly už v pátek, ale jelikož byly špatně naloženy tak přišly až v pondělí. Ale to mi vůbec nevadí. Jinak byla domluva s woodies i s DPD skvělá. V balíčku byly ještě Skittles, ale ty se mi bohužel nepodařilo vyfotit, protože jsem se hnedka vrhla po nich. :(


Hodinky které jsem si vybrala jsou Classy Sheffield 34 mm Gold. Bohužel je na eshopu už nemají. Vzala jsem si ty poslední. Ale když jim napíšete, tak vám určitě dají více informací o tom, kdy na eshopu zase budou. S hodinkami jsem naprosto spokojená. Přišli v krásném obalu, takže super když je budu chtít někam převést a nebudu si je chtít dávat na ruku. Jsou naprosto krásné! Sice je teď má skoro každý, ale já si vybrala ty s těmi diamantikami na ciferníku, a ty snad nemá úplně každý. Trošku jim smrdí řemínek, ale tak to asi všem, když jsou nové. Jsem s nimi zatím 100% spokojená! Zatím se mi nestalo, že by se někomu nelíbili. Všichni je zatím chválí. Hodinky mi přijdou jako super modní doplněk a pro mě je docela nezvyk, že se můžu podívat na ruku kolik je hodin a nemusím kvůli tomu zapínat mobil.


Tak, i já jsem podlehla. Co vy? Oblíbili jste si značku DW a máte taky nějaké hodinky od této značky? Nebo jaké značky máte hodinky? Snad se vám tento článek líbil. Budu se těšit příště!

Pac a pusu Caroline

1 komentář: