čtvrtek 9. července 2015

JUNE

A-ahoj, po týdnu se zase hlásím! Teď toho bylo hrozně moc. Od začátku prázdnin jsem se skoro nevyspala. A až teď si můžu sednout a napsat článek. Červen máme za sebou, takže to budou další oblíbenci. Nevím, jak budu teď stíhat psát články. Měla jsem to pěkně naplánovaný, ale s časem mi to nevychází. Budu se snažit aspoň  ten jeden článek týdně. Takže můžeme jít na to!


1.6 jsme měli se školou akci jménem 'Dvorní slavnost'. Vždycky to každý rok pořádají deváťáci a určí jedno téma za které se mohou ostatní převléknout. Letos jsme určili téma národnosti. Byla to hrozně moc fajn akce. Moc jsem si to užila!


4-6.6. se konal Jamrock. Článek o něm můžete najít zde!


9.6. nám do rodiny přibyl další člen. Jmenuje se Davídek. Je to můj další bratranec! Je hrozně hezký držet v rukou takový malý stvoření.


13.6. se konala další školní událost. Měli jsme sportovní den. To bylo taky fajn. Snažila jsem si užívat každý den se svýma spolužákama, protože teď už to všechno skončilo. Nikdy se už nesejdeme ve stejný třídě. Možná jo, ale nikdy to nebude takový jako to bylo předtím.


23.-24.6. jsme byli se třídou a školním výletě. Byli jsme v kempu kousek od hradu Pecka. To bylo taky moc fajn! Sice nám moc počasí nepřálo, ale to nám nezabránilo si užívat ty poslední dny spolu!


26.6. jsme si byli na radnici pro Pamětní listy. To byla událost, kde jsem nejvíc brečela. Rozbrečelo mě to, že to fakt končí! Napište mi jestli teď jdete taky do prváku a jestli se těšíte, nebo jestli ne.


30.6. jsme si byli pro vysvědčení! Asi nepotřebuje další komentář. A teď už prázdniny!

Lak: Přes červen jsem si moc nehty nelakovala. Bohužel nebyl moc čas. Ale teď snad ten čas bude. Teda do práce se mi moc lakovat nehty nechce, aby se mi neoloupali a nepadali do jídla. Tak uvidíme.
Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=YqeW9_5kURI Možná jsem tuhle písničku už někde zmiňovala, ale za červen jsem si jí zpíval pořád. Jestli to čte Péťa s Natkou tak vás zdravím! :D Protože, výlet!:D
Oblečení: Za oblečení tu mám černou sukni s vysokým pasem z H&M. Tu jsem tahala fakt pořád! Hodila se ke všemu, takže fakt třeba i každej den!


Jídlo: Ráno si radši přivstanu kvůli snídani a ne kvůli malování! Takže jsem si zase začala dělat ovesnou kaši. Myslím že nemusím nic dodávat! Fakt super start dne!
Kosmetika: Za kosmetiku tu mám mého miláčka. EOS! Fakt super! Recenzi jsem dělala minulý článek.

Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Budu se snažit psát článek aspoň jednou týdně. Snad to budu stíhat. Užívejte si prázdniny!

Pac a pusu Caroline

11 komentářů:

  1. Môžem sa spýtať odkial máš tie bodkované šaty? Sú fakt peckové :3 - inak super článok

    http://natalie-catchthemoment.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou z Elegance v Žamberku :) ..děkuju:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta šatičky jsou dokonalý, moc ti sluší :-)

    Zvu tě na giveaway :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/giveaway-knizka-o-makeupu.html

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju moc :)
    Na giveaway určitě kouknu a zúčastním se :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miminka jsou super, mojí šéfové se nedávno narodila dvojčátka holky a jsou hrozně maličké a roztomilé :)
    Jinak školu už mám naštěstí za sebou :D

    OdpovědětVymazat
  6. pěkný článek!:)
    byla bych ráda, kdyby jsi se podívala na můj blog a stala se třeba i jeho pravidelnou čtenářkou :)
    http://worldbyanett.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, nenapadlo tě někdy zkusit Projekt 365? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji:)
    O Projektu 365 jsem ještě neslyšela:/ čeho se projekt týká?:)

    OdpovědětVymazat
  9. Je to o tom, že každý den vyfotíš jednu fotku :)taková časosběrná aktivita :) (žádná věda :D) Jen by mě zajímal tvůj názor :)

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě je to zajímavý :) .. mohla bych se zapojit,kdybych mela čas no :/

    OdpovědětVymazat
  11. Davídek je roztomilej :) jinak ten EOS mám taky :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat