sobota 1. srpna 2015

JULY

A-ahoj, půlka prázdnin je za námi a já jsem ráda že si zase můžu sednout a napsat vám co se za červenec všechno stalo. Miluju tyhle články psát i číst. Baví vás taky?


2.7. Jsem nastoupila na brigádu. Dělám v aquaparku v Ústí nad Orlicí v občerstvení. Jsem tam maximálně spokojená! Je to tam fakt super. Určitě kdo bydlíte poblíž tak se tam zajeďte podívat. Není to tam hlava na hlavě, takže si tam v klidu zaplavete a jestli máte mladšího sourozence, určitě ho vezměte sebou. Jsou tam i různé atrakce na vyblbnutí pro děti.

23.7. Jsme byli s kamarádkou v Hradci Králové nakupovat a v kině. Z nákupu bude Haul příští týden, těšte se! V kině jsme byli na premiéře filmu Papírová města. Já jsem četla knížku a musím říct že je to úplně jiný než v knížce, hlavně ten konec. Ale jinak musím říct že super film! Nejvíc jsem se těšila na Caru, nezklamala ani jako herečka. Je to moje oblíbená modelka a můj vzor. Je fakt super!

26.7. Jsem se domluvila s jednou známou youtuberkou že bych s ní mohla udělat rozhovor. Už pracuji na otázkách, takže se těšte! Zatím nebudu říkat jméno youtuberky.

31.7. Se mi podařilo s jednou blogerkou zapracovat na vzhledu mého blogu. Tady je její blog. Opravdu šikovná slečna! Líbí se vám nový vzhled blogu?


Lak: Bohužel si na brigádu nemůžu lakovat nehty. Teda můžu, jenže se bojím aby se mi neloupali a nepadali lidem do jídla, to by bylo hnusný.
Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=HaMq2nn5ac0
https://www.youtube.com/watch?v=182TRJq9Zt8
Oblečení: Protože jsem se oblékala jenom do práce, tak jsem vybrala tyhle kraťasy, který jsou extra pohodlné. Nikde neškrtí a mají opravdu hezkou barvu. Na fotce bohužel mají jinou barvu než ve skutečnosti.

Jídlo: Moje oblíbené jídlo za červenec bylo hroznové víno. Nosila jsem si ho na brigádu a tam ho uzobávala. Miluju to ovoce!
Kosmetika: Za kosmetiku tady mám svojí voděodelnou řasenku od značky Rimmel London. Protože pracuju na koupálu voděodolná řasenka je pro mě 'must have'.


Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Já jsem hrozně ráda že zase píšu. Jen doufám, že to všechno co mám naplánovaný na srpen stihnu.

PS: Máte ještě 6 dní na to se zúčastnit v mojí giveaway! Tak rychle! 

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Super článek! Už se těším na ty další, co plánuješ. :) Můžu se zeptat, kolik máš na brigádě za hodinu, případně kolik už sis vydělala? (Doufám, že to není moc osobní a jestli ano, tak se omlouvám...)

    OdpovědětVymazat
  2. Brigáda u vody je skvělá, já nemám na léto bohužel nic. A mám stejnou řasenku, je super :).

    OdpovědětVymazat
  3. Jéj ! :)
    Som rada že si ma uviedla v článku :) Moc si to vážim :)

    OdpovědětVymazat