čtvrtek 31. prosince 2015

BRANDNOOZ BOX-PROSINEC

A-ahoj, dnešní článek bude zase představení Brandnooz Boxu za měsíc prosinec. Tentokrát mě nenadchl tolik jako ten listopadový, ale co se dá dělat no. Tak jdeme na to!

Jako první na mě vykoukly tyhle Moravské brambůrky. Asi znáte všichni reklamu 'Nejsme chipsy, jsme brambůrky....', tak to jsou přesně tyhle brambůrky. Já jsem si je dala s přítelem k filmu a musím teda za oba říct, že mi přijdou jako normální brambůrky. Nevidím rozdíl. Cena: 32,90 Kč


Jako další jsem našla tohle Zimní křupání od Bohemia. Já jsem je ještě nerozdělala, ale jak znám Bohemia, tak to bude dost dobrý. Schovávám si je na Silvestr. Cena: 24,90 Kč. Pozor! Je to limitovaná edice. 



Dál tady mám Nescafé Classic 100% kávu. To jsem ještě taky neochutnala, ale myslím si, že to bude dost dobrá káva. Já teda nejsem moc na kávu, ale když už mi to přišlo, tak to samozřejmě ochutnám. Cena: 89,90 Kč.


Věc, která mě nejvíc nadchla. Slyšela jsem už  tom hodně, viděla jsem to v Tescu, ale nikdy jsem to ještě nepila. Je to Jumex Unico Fresco a já mám s příchutí pomeranče. Když jsem to rozbalila, tak jsem to hned musela ochutnat. Je to opravdu něco fakt výborného. Tohle je jediná věc v tomto boxe, ze které jsem fakt nadšená. Cena: 48 Kč.


Jako další tady mám Krtečkova svačinka polomáčené sušenky. Tohle mi přijde jako normální polomáčené sušenky, které už známe. Akorát co se mi na tom líbí je to balení. Já jsem měla s Krtečkem a tou jeho kámoškou Myškou. To mi přijde teda hrozně roztomilý. Cena: 9,90 Kč.


A jako minule další chutný Horký čaj. Mě minule psal Brandnooz Box, že v listopadovém balení zapomněli dát ještě jeden čaj, tak že to zabalí do toho dalšího. Já jsem jenom ráda, protože mi ten minule moc chutnal.


Dál tady mám Meggle Smetanu na vaření 10%. Našla jsem v tomto boxu i recept na svíčkovou, takže se bude hodit právě na svíčkovou. Jinak já s ní asi nic neudělám. Dám to mamce. Cena: 28,90 Kč.


Předposlední věc je od Spak a je to křen. Já má smetanový. Vůbec nevím, co s tím mám dělat. Ale tak třeba se někdy najde příležitost ho využít. Táta bude na Silvestra grilovat, tak možná to vyzkouším s masem. Cena: 32,90 Kč. 


A poslední tady mám brusinky od značky Kand. Ty se budou zase hodit k té svíčkové. Já mám hrozně ráda brusinky, takže se u nás doma neztratí. Těším se už na tu svíčkovou! Cena: 36,90 Kč.


Tak to by byl dnešní článek. Doufám, že se vám líbil. Ještě dneska bych měla napsat jeden článek. Takže tohle není poslední článek v roce 2015. Snad to ještě stihnu napsat. Líbil se vám Brandnooz Box za prosinec??

Pac a pusu Caroline

2 komentáře: