úterý 8. prosince 2015

CHRISTMAS ESSETIALS

A-ahoj, omlouvám se, že nevyšel článek včera, ale měla jsem hodně učení. Tak doufám, že nevadí že vyjde až dneska.Budou to Christmas Essentials. Už první článek z Vánoční edice. Hrozně jsem se na tuhle edici těšila. Takže můžeme jít na to!


První tu mám laky. Vybrala jsem dva, který si myslím, že se na Vánoce nejvíc hodí. První je od Maybelline New York v odstínu 322. Je takovej krásně červenej. Myslí, že se teď na Vánoce hodí suprově právě s kombinací toho druhého a ten je od značky Ocean a mám ho fakt už dlouho. A nevím v jakém je odstínu, protože se mi  to už odlouplo. Je prostě stříbrný a mám hrozně ráda, když ho mám jenom na prsteníčku a na ostatních nehtech ten červený.


Jako další tady mám vánoční svetr. Já mám tenhle z New Yorkru a hrozně jsem si ho zamilovala. Mám v plánu si ho vzít ve čtvrtek do školy a pak na Štědrý den. Takže se hrozně těším na čtvrtek.


A ještě jeden zástupce z oblečení tady mám mojí oblíbenou šálu, kterou jste mohli vidět už aspoň ve třech článcích. Miluju se do ní vždycky zachumlat. Je v ní fakt maximální teplo!


Dál tady mám vánoční hrníček, který mi koupil přítel v sobotu, za což mu hrozně moc děkuju! Udělal mi neskutečnou radost. Miluju čaje a kafe takhle v zimě, takže bych bez vánočního hrnečku nevydržela. A hrozně se mi líbí ten vánoční vzor. Nejradši bych ho měla všude.


Pak tady mám i knížku. Knížku od Johna Greena, Maureen Johnsonové a Lauren Myracleové. Je to knížka Sněží, sněží a zatím je úplně super. Knížka má 3 povídky a já jsem začala číst tu od Maureen Zasněžený expres. Zatím je fakt super. Čekejte na ni recenzi.


A nakonec něco z kosmetiky. Mám tady dvě rtěnky a jednu tvářenku. První dvě rtěnky jsou obě od Rimmel London. Ta tmavší je v odstínu 09 a ta světlejší je v odstínu 106. Obě jsou v tmavějším odstínu, takže se na zimu perfektně hodí. Teď je nosím docela hodně. A ta tvářenka je od značky Dermacol a mám ji už hodně dlouho.Já jsem ji moc nenosila přes léto, ale teď jsem ji zase vytáhla a nosím ji. Je v odstínu 2.


A ještě jsem si vzpomněla na vánoční nástěnku. Úplně miluju vánoční obrázky. Vyzdobit si nástěnku a koukat se na to večer se světýlkama. Super!! Fakt zbožňuju! Vytiskla jsem si obrázky ze stránky weheartit.com, kterou asi všichni znáte. Najdete tam obrázky opravdu všeho.


Tak to by byl dnešní článek. Doufám, že se vám líbil a že budete dál číst mé články. Budu se těšit příště.

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Taky nosím červený lak, ale na prsteníček si přes nej nanesu ještě třpitky :).

    www.mklopaforstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé ten svetr je vážně moc krásný! Přesně takové vánoční svetry miluju. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat