pondělí 14. prosince 2015

CHRISTMAS WISHLIST

A-ahoj, dnešní článek bude co si přeju na Vánoce. Tenhle článek jsem viděla u hodně blogerek, tak jsem se rozhodla ho udělat taky.


První věc kterou si přeju je knížka od holek z A Cup Of Style. Určitě tam bude super triků a typů na všechny věci kolem módy, krásy a životního stylu. Moc se na knížku těším.
Druhá věc je batoh do školy. Mě se rozbila moje taška přes rameno do školy, takže si přeju teď už teda batoh. Je z eshopu wayfarer.cz. Hrozně se na něj těším, protože mě nebaví chodit do školy s taškou, s kterou jsem chodila na brigádu o prázdninách. 
Třetí věc je další Eos. Já miluju Eosy! Takže si přeju další s příchutí Coconut Milk. Doufám, že ho dostanu, protože by se mi hodil. Ten můj už mi dochází. 
Čtvrtá věc je lak na nehty. Je to takový krásný Vánoční lak. Je to jen taková maličkost. Ale udělala by mi radost.
Pátá a hlavní věc je polaroid. Na ten se těším nejvíc. Chtěla bych růžový. Nejvíc se těším, až budu projíždět ty fotky a vzpomínat. Určitě je to krásný na ty vzpomínky právě. Těším se až s přítelem uděláme pár foteček. 
A poslední dárek, který jsem si nadělila sama sobě, je rtěnka od Macu. Po ní jsem toužila už hodně dlouho. A konečně ji mám. Mám z ní fakt velkou radost. A je v odstínu Snob. 
Tak to by byl dnešní článek. Doufám, že jsem vás i třeba inspirovala na nějaké dárky. Co si přejete vy? 

Pac a pusu Caroline

5 komentářů: