sobota 19. prosince 2015

RECENZE- SNĚŽÍ, SNĚŽÍ...

A-ahoj, dnešní článek bude recenze na novou knížku od Johna Greena. Jmenuje se Sněží, sněží.... Tak pojďme ne to! A ještě se chci předem omluvit, že článek nevyšel ve čtvrtek, ale neměla jsem knížku ještě dočtenou. Psala jsem to i na facebookovou stránku, kterou určitě sledujte!


Tahle knížka mě bavila z Greenovek asi nejvíc. Nepodílel se na ní sám. Byly to dvě další spisovatelky, Maureen Johnsonová a Lauren Myracleová. Je to opravdu nádherná knížka! Každý napsal jednu povídku. Myslela jsem si, že to budou tři různé povídky s odlišným obsahem, naopak to byly povídky s obsahem, který se pojil dohromady. Vlastně jedna událost je pojila dohromady a to největší sněhová bouře za posledních 50 let. Jsou to tři romantické povídky a všechny skončí dobře. Na konci se všechny hlavní postavy ze všech tří povídek setkají a společně přijdou na konec té poslední povídky.
Hodně kamarádek se mě ptalo, jestli je ta knížka dobrá a tak. Já když jsem ji začala číst, tak jsem se prostě začetla a za jeden den jsem přečetla i jednu povídku. Fakt jsem se do ní začetla a nepřestávala číst. Je to krásná Vánoční knížka, kterou bych doporučila všem co mají rádi Joha Green. A na tohle zimmí/vánoční období je to opravdu super knížka! Knížky mám velmi ráda a tahle se dostala mezi moje nejoblíbenější. Těším se na další od Johna Greena. Ještě bych si chtěla přečíst 'Příliš mnoho Kateřin' a až bude v češtině tak i 'Will Grayson, Will Grayson'. Mám Johna Greena jako spisovatele moc ráda. Tahle knížka by byla super, kdyby byla zfilmovaná. Třeba se to stane.
Já ji mám z eshopu megaknihy.cz. Je to opravdu super eshop, kde mají spoustu knížek. Komunikace s nimi byla taky parádní. Paní s kterou jsem komunikovala já byla velmi sympatická. Takže eshop můžu taky 100% doporučit.
Tak to by byl dnešní článek. Doufám, že jsem vás inspirovala abyste si ji koupili sobě a nebo někomu ještě pod stromeček. Knížky jsou vždy ideální dárek. Tohle je jeden z takových nevánočních článků, ale příští článek bude zase plně Vánoční! Krásné prázdniny, kdo už má a kdo ne, tak to ještě ty dva dny ve škole ve zdraví přežijte!! Mám vás ráda! ♥

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. O tej knihe som počula len pekné veci. Uvidíme, možno si ju zakúpim.

    OdpovědětVymazat
  2. Po ní jsem koukala, ale radši jsem si vzala Papírová města, možná tahle příště přistane taky v mém košíku :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat