pondělí 25. července 2016

DOVOLENÁ #1 2016

A-ahoj, dnešní článek bude o naší rodinné dovolené na Rozkoši. Budou to spíš hlavně fotky a nějaké to povídání kde jsme byli a tak. Říkáte si, proč je v názvu #1? To protože jedeme s přítelem taky na dovolenou, takže bude článek i o ní. 


Vyjeli jsme s mamkou a bráchou 4.7. směr autokemp Rozkoš.  První den jsme se byli projít po kempu a půjčili jsme si šlapadlo. Já mám šlapadla hrozně ráda, takže jsem si to moc užila. A hlavně svítilo sluníčko, což bylo taky super. 




5.7. jsme si zase šli půjčit šlapadlo, protože bylo trochu zataženo a nevěděli jsme, co by jsme mohli dělat. Pak na večer jsme se šli ještě vykoupat, protože se udělalo hezky.


 6.7. jsme vyrazili na výlet po babiččině údolí na koloběžkách. Na téhle velké koloběžce jsme ani jeden z nás nikdy nejel, takže to byla novinka a bylo to moc super! Užili jsme si to!





Viděli jsme i Ratibořický zámek. Dovnitř jsme však nešli.






A zakončili jsme to u splavu Viktorky. Byla tam i socha Viktorky.



Cestou zpátky jsme viděli zámek zezadu.


7.7. už byl jenom odjezd domů.

Tak to by byl dnešní článek. Snad jsem vám trochu ukázala, kde jsem já strávila první týden prázdnin. A jak si užíváte prázdniny vy?

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Moc krásný fotky a blog ♥ taky píšu blog, tak pokud se chceš mrknout, případně dát taky odběr, budu moc ráda :) www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to, že sis to parádně užila :) Já si užívám teď jedinou dovolenou za celé léto. Sice pak ještě budu mít nějaké volno, ale už budu doma v Praze :)

    OdpovědětVymazat