čtvrtek 28. července 2016

SUMMER WISHLIST - ROMWE

A-ahoj, dnešní článek bude wishlist ze stránky romwe.com. Vybírala jsem opravdu ze všeho a musím říct, že toho tam mají opravdu neskutečně moc! Jsou to především letní věci. Tak jdeme na to!

První věc tady mám bílé tílko s pásky. Tohle je moc super tílko. Dá se vzít skoro ke všemu. I k černým kalhotám a vypadá to moc dobře i třeba do společnosti nebo k sukni a kraťasům. Moc se mi u něho líbí špagetové ramínka a volánky.


Pak tady mám tuhle malou světle růžovou kabelku. Je to hrozně krásná barva a má i krásný tvar. Vím, že se jednu dobu hodně nosily a já jsem si je hrozně oblíbila. Dá se vzít taky ke všemu. Ať už ke kalhotám nebo šatům.


Jako další jsem tam objevila tenhle náramek na kotník. Je to spíš taková dekorace na nohu. Mě se to hrozně zalíbilo. Zkrášlí tím v létě outfit a i nohu. To je hrozně super doplněk.


Dál tady mám tyhle proužkované šaty. Ty mě zaujaly svým jednoduchým střihem. Tyhle střihy mi na mojí postavu sedí nejlépe, takže bych je docela potřebovala. :D A hlavně jsem si teď hrozně oblíbila proužkované věci.


Pak tady mám tyhle krásné roztomilé šaty. Zezadu mají odhalená záda a mají tam šněrování. To se mi na nich hrozně líbí. Jsou takové dívčí a letní. Což je super třeba někam k vodě nebo na nějakou letní párty.


Tohle kimono bych chtěla z důvodu, že je bílé. Bílé kimono nemám a má krásné třásničky. Moc se mi líbí. Na chladné letní večery se bude hodit.


Jako další tady je tenhle bralet. Ten jsem chtěla hodně dlouho. Tenhle se mi líbí tím, že je celý krajkovaný. Nosila bych ho pod tílka s vykrojenými rukávy. K tomu se to perfektně hodí.


Jeanová bundička mi v šatníku hodně chybí. Nosila bych ji skoro ke všemu. Je fakt super! Vypadá sice trochu jako pánská košile, ale to se mi na tom právě líbí. Ten boyfriend střih.


Pak tady mám černé roztrhané kalhoty.  Ty moje obyčejné černé se mi už rozpadají, takže bych potřebovala nějaké nové. Takže jsem si vybrala tyhle roztrhané černé. Mají i vysoký pas, takže se k tomu dá vzít i crop top.


Dál tady je tenhle růžový overal. Je také hrozně dívčí. Má krásnou barvu a střih. Nejvíc se mi líbí ten vršek. Vypadá jako šaty, ale přitom je to overal, což je taky moc super. 


Tenhle vzorovaný overal se mi líbí tím, že to má zvýrazněný ten pas gumičkou s dvěma třásněmi. Má i krásný vzor a zase střih.


Tyto jednodílné plavky jsou prostě boží. Líbí se mi jejich střih i to, jak mají udělané ty díry v tom. Mají dobře vyřešená i prsa. Ten výstřih je super. Sice moc jednodílné plavky nenosím, ale tyhle se mi líbí.


Pak tady mám ještě dvoudílné plavky s krásným letní vzorem a šněrováním na spodku plavek. Vršek plavek má docela obyčejný střih, ale spodek je zase něčím zajímavější jak tam má to šněrování.


Jako další tady mám tohle proužkované triko s odhalenými rameny. Líbí se mi právě těmi odhalenými rameny. Jinak je obyčejně proužkované a má to hodně u krku si myslím, takže by to vypadalo taky moc dobře. 

Proužkované dlouhé triko je další proužkovaná věc. Tyhle dlouhá trika s rozparky se mi teď moc líbí. Jinak je to střih normálního trika. Dá se vzít zase ke všemu.


Vy víte, že jsem největší blázen do roláků. Proto jsem si do svého wishlistu vybrala tenhle šedý rolák. Je to sice takový stojáček, ale i tak to mám hrozně ráda. Je zase delší, s dlouhým rukávem a má po stranách rozparky.


Dál tady mám tenhle černobílý crop top s takovým E.T. na jedné straně. Hrozně se mi líbí ten kontrast bílého trička a černého olemování. Je to moc super nápad, jak trochu okouzlit obyčejné bílé triko.


A poslední věc z oblečení je tady toto černé triko s takovými pásky vzadu na zádech. Má to i odhalená ramena a na postavě by to vypadalo fakt bombově. Mám tyhle pásky nebo šněrování na oblečení moc ráda.


Pak takový bonus: 
Nafukovací jednorožec na vodu je hrozně super do takových těch větších bazénů nebo bazénu, které jsou v zemi. Je to hrozně roztomilá věcička.


Nafukovací donut na vodu je vlastně to samé. Ale tohle už by nemuselo být špatné do normálního bazénu. Určitě to musí vypadat super mega stylově někde u moře nebo v nějaké nádrži. 


Tak to by byl dnešní článek. Snad jsem vás třeba inspirovala a vy si něco taky koupíte na romwe.com. Chápu, že to někomu rodiče nedovolí, protože jsou tam problémy s platbou a tak. Ale tak třeba se někdo najde. Užívejte léto a vidíme se u dalšího článku!! :)

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Máme podobný vkus, super inspirující článek ! :)

    http://karinpetrekova.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Fajnové věcičky si vybrala, ale mě se stejně nejvíc líbí ten donut :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty nafukovací věcičky jsou top a také bych si je moc přála! :D
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat