středa 8. července 2020

ZOO ROYAL

A-ahoj, dneska bych Vám chtěla ukázat box s příslušenstvím pro pejsky. Firma Zoo Royal mi tuto krabici poslala v rámci spolupráce. Kdybyste tento box chtěli taky, tak stačí objednat zde.


Krabice obsahuje 12 produktů. Z toho 1 balení granulí, 4 balení pamlsků, 4 konzervy s mokrým krmivem, 2 hračky a 1 příslušenství. 




Box jsem otevřela společně se svým pejskem Bertíkem. Největší úspěch měla hračka. Hnedka po rozbalení se jí zmocnil a nosil si ji všude sebou. Byla to plyšová hračka ve tvaru croissantu s pískátkem uvnitř. Ani jsem Vám ji nestihla samostatně vyfotit. To byla pro Bertu asi nejoblíbenější věc z celého boxu. 



Pak jsme se vrhli na rozbalování jednotlivých dobrůtek. Jako první jsem sáhla po pamlscích od značky Tales&Tails. Pamlsky jsou složeny pouze z ryb, 80% tresky a 20% lososa a jsou vyrobené na Islandu. Navíc, při koupi těchto pamlsků automaticky přispíváte na projekty na ochranu zvířat. Na fotce vlevo můžete vidět, jak se Bertík už oblizuje, aby konečně ochutnal. 😀 Mají i super uzavíratelné balení! 


Jako další tady máme pamlsky od značky Animonda. Obsahují čistě jenom krůtí maso, pouze jeden zdroj živočišných bílkovin a jsou bez přidaného cukru nebo sóji. Vyrobeny jsou v Německu. Jsou vhodné i pro psy, kteří jsou citliví na stravu. 



Další pamlsky tady máme od značky Bosch. Obsahují 100% selského kachního masa, jediný zdroj bílkovin a bez obilovin. Pamlsky jsou šetrně zpracované a sušené vzduchem. Moc se mi líbí balení pamlsků. Vidíte co kupujete a kolik toho kupujete. 


Pak jsem v boxu našla i něco pro paničku. Je to tiskátko. Myslím, že bude fajn na Vánoce na pečení cukroví, například na linecké nebo perníčky. Můžu na to natisknout nápis 'Made with love'. 


A poslední pamlsky jsou od značky Mera. Obsahují krůtí maso. Jsou to vlastně kousky masa, jak můžete vidět na fotce vpravo. Vyrobené jsou také v Německu. Tyto pamlsky jsou vhodné pro psy citlivé na stravu. Jsou bez obilovin, cukru, konzervačních látek, barviv a aromat. Takže vlastně čisté maso. 


Pak jsem v boxu objevila tenhle menší balíček granulí. Jsou od značky Happy Dog. Na fotce máte rovnou dva šťastné psy. 😀 Jsou to granulky převážně z jehněčího masa a plné rostlin, jako například kopřiva, pampeliška nebo heřmánek a hlavně jsou bezlepkové! Což znamená, že jsou ideální i pro pejsky alergiky. Granule zajišťují kvalitní ochranu žaludku a střev. 


Poté jsme v boxu našli ještě jednu hračku. Hurá! Hraček není nikdy dost. Tentokrát je to míček od značky Trixie. Míček je z přírodní gumy a má v sobě ukrytý labyrint. Je to super na cvičení logiky pejska. Dovnitř totiž vložíte několik pamlsků a on si s tím může hrát a kutálet až mu z míčku začnou vypadávat pamlsky. Bertíka v tu chvíli stejně více zajímal plyšový croissant, ale přišel si k míčku aspoň přičuchnout. 😀


Tak a teď tu máme sadu 4 konzerv. Jako první jsem vytáhla tuhle od značky Moon Ranger. Je to krůtí maso se sladkými bramborami a borůvkami. Obsahuje také byliny jako heřmánek, šípek nebo šalvěj. Je vyrobena v Německu. 


Jako další tady máme konzervu značky Wow. Aby Bertík neměl jenom maso, tak tahle konzerva je čistě ze zeleniny a ovoce. Najdete v ní mrkev, cuketu, brambory nebo jablko. Je vyrobena v Rakousku. Samozřejmě je bez lepku a veganská. 


Pak jsem v boxu našla konzervu od značky Mac's. Tato konzerva obsahuje kuřecí maso, brusinky a brambory. Neobsahuje žádné obiloviny, lepek ani sóju. Ideální je pro psy všech velikostí. Obsahuje spoustu energie a vitamínů pro pejska. 


A jako poslední byla v boxu konzerva přímo od značky ZooRoyal. Obsahuje kachní maso, vývar a brambory. Je ideální pro psy, kteří jsou citliví na stravu. Obsahuje také složky, které podporují přirozenou ochranu buněk psa, správné fungování střevní mikroflóry, zdravou pokožku a srst a normální funkci štítné žlázy. 


Tak to by byl celý box. Já doufám, že se Vám článek líbil. Myslím si, že je určitě výhodnější si koupit tento balíček než všechny produkty zvlášť. Hodí se to jako dárek k narozeninám pejska! 
Chtěla bych poděkovat firmě Zoo Royal, která mi tento box poslala. Určitě vyzkoušejte taky! Najdete tam taky produkty pro kočky, hlodavce, ptáky, plazy nebo rybičky. 
S láskou Karolína 💋

Žádné komentáře:

Okomentovat