čtvrtek 26. února 2015

FEBRUARY

A-ahoj, dneska to bude článek bez kterého by tento blog neobešel. A budou to oblíbenci. Ano, zase. Ráda tyhle články píšu a i čtu u ostatních blogerek. Tentokrát oblíbence píšu dřív než únor skončí a to protože už mám na příště naplánovaný jiný článek. Myslím, že jestli to vyjde, máte se na co těšit. Tak jdeme na to!

3.2 jsem byla na přijímačkách na nečisto. Musím se pochlubit že jsem byla na 13. místě z nějakých asi 60 lidí. Docela mi to zvedlo sebevědomí a jsem si teď s přijímačkama víc jistější že je udělám. Co vy? Byl jste někdo na přijímačkách na nečisto a je tu vůbec někdo kdo letos ty přijímačky dělá?
11.2 měla moje nejlepší kamarádka narozeniny. Jako dárek jsem jí udělala prezentaci s našemi fotkami a k tomu playlist na Spotify s našema oblíbenýma písničkama. Myslím, že je to opravdu dobrý dárek pro kamarádku.
16-20.2 jsme měli prázdniny. Byli jsme v krytém bazénu v Ústí nad Orlicí a na běžkách. Bylo to super mít na týden oddech od školy a od toho všeho učení a věnovat se sobě a kamarádům.

Lak: Za tento měsíc to byl lak jak jinak než od Miss Sporty. Je v odstínu 550. Jeho barva mi připomíná nanuk Mrož a nejradši bych ho snědla. Přijde mi že je to taková jarní barva.
Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=QRLzWrBhZdY
https://www.youtube.com/watch?v=BPgEgaPk62M
https://www.youtube.com/watch?v=-CmadmM5cOk
https://www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es
Oblečení: Za mě určitě tenhle svetr-triko, nevím co to je. Zepředu to vypadá jako uplně normální svetr, ale zezadu je už něčím jedinečný. Má zezadu takové volánky a pod tím průsvitnou látku, takže vám záda nejsou vidět uplně. Koupila jsem ho v Eleganci v Žamberku.
Jídlo: I když se snažím jíst dzravě tak jsem to tenhle měsíc tak moc nedodržela a trošku jsem zhřešila. Jsem spíš na slyné než na sladké a tak u mě vedou jakékoliv chipsy a slané tyčinky. Za mě tedy Bake Rolls s příchutí Bacon. Tyhle lupínky naprosto miluju!!
Pití: A jako v každém z těchto článků nesmí chybět nějaký čaj. Tentokrát je to čaj od značky Saga s příchutí maliny. Ten čaj naprosto miluju!!
tak a jsme zase na konci. Doufám, že vás tyhle typy článků baví a budou bavit dál. Těm co mají a nebo budou mít prázdniny přeju, aby si je užili a těm co je už měli aby přežili školu.

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Ahoj! :)
    Chtěla bych se tě zeptat, na jaké škole si byla psát přijímačky nanečisto a kam si dáváš/kam sis dala přihlášky? Sama jsem v devítce, proto mě to zajímá.
    Pak by mě zajímalo, co všechno vytváření blogu obnáší a jak ses k tomu dostala, případně jestli nemáš nějaké rady do začátku.
    Jinak, tvoje tvorba je super! Určitě pokračuj! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli si chceš o tom popovídat můžeš napsat na facebook :) Karolína Rousová :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoooj :D
    CHtěla jsem se zeptat jestli nosš nějaká tílka ( s výstřihem) a jestli nosíš legíny ?
    a další otázka ... dá se někde zjistit kolik lidí navštěvuje tvůj blog ?
    Jinak se mi bolg velice líbí :)
    Pokračuj
    A děkuji za odpověď :

    OdpovědětVymazat