pátek 13. února 2015

JANUARY

A-ahoj, po dlouhé době tu jsem s dalším článkem. Moc se omlouvám že nebyly články, ale upřímně se mi nechtělo. Nebyla nálada a ani nápady na psaní. Proto tu dnes budou další oblíbenci, protože skončil další měsíc. To už je fakt únor?! Taky vám to tak rychle utíká? Mě strašně moc. V lednu spíš ležela doma než abych něco prožívala. Leden byl docela divnej. Jak jste to měli vy?

20.1. se u nás na škole uzavírali známky. Takže teď mi je vysvědčení úplně jedno. Konečně!!
O pár víkendech jsme s rodinou vyrazili na běžky. Bylo to fajn dělat něco dalšího pro mé tělo.
31.1 jsme šli s Evičkou fotit outfity. myslím, že se máte na co těšit! Vyjdou už v příštím článku.
Lak: Protože nebyla nálada ani si lakovat nějak často nehty tak jsem celý leden nosila jenom podkladový lak. Ten lak jsem dostala minulý rok v Ladyboxu a pořád tam trochu je. Sice už dochází, ale ještě trochu tam je. Lak se dá nosit i sám o sobě. Dodá nehtům trochu lesku a proto si nepřipadáte tak bez laku. Je od značky Jordana a určitě si plánuji ho koupi znova jestli ho někde potkám.

Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=gCJ3rmiZFr8
https://www.youtube.com/watch?v=09R8_2nJtjg 
Oblečení: Hodně jsem nosila košile. Moje oblíbená je tahle tmavě riflová z CA. Je fakt super! Mám jí strašně ráda.
Jídlo: Za leden jsem jedla hodně saláty. Nejvíc jsem si oblíbila ten s kuřecím masem a hodně dresingem. Je to asi nejvíc dobrá večeře co můžeme kdy mít. Určitě doporučuji!


Pití: Jak už víte tak já jsem prostě čajová takže dneska nebudu měnit a ukážu vám další můj oblíbený čaj. Tentokrát je od značky PICKWICK FRUIT GARDEN. Má 4 druhy čajů. Mandarinka s citronem a medem, švestky s vanilkou a se skořicí, hruška s citronem a vanilkou a granátové jablko s borůvkami. Nejvíc mi chutnají švestky s vanilkou a se skořicí. 


Tak to by byl celý článek. Chtěla bych zase začít psát pravidelně, což znamená každý čtvrtek. takže se na vás budu těšit příště.

Pac a pusu Caroline 

1 komentář:

  1. Leden byl pro mě taky hodně těžký. Aspoň, že jsou teďka prázdniny,takže si odpočneme od školy. Jinak opravdu dobrý článek:) už se moc těším na outfity:)

    OdpovědětVymazat