čtvrtek 19. března 2015

HAUL

A-ahoj, dnešní článek bude po opravdu dlouhé době haul. Mám tyhle články ráda u jiných blogerek a ráda je i píšu, takže doufám že vás taky baví. Takže můžeme jít na to.
Byli jsme nakupovat dvakrát takže nejdřív začnu tím kde jsem si toho koupila míň. Byli jsme jen v Takku a myslím, že se to vyplatilo. Koupila jsem si tam 2 věci po kterých jsem dlouho toužila. Jako první je to, už teda zimní věc, a to rolák. Obyčejný šedý rolák. Ještě jsem ho na sobě neměla protože nevím jak u vás ale u nás už krásně svítí sluníčko takže bych si připadala jak debil a hlavně by mi v tom bylo příšerný teplo. Takž se těším na podzim/zimu až ho budu moct obléknout.A stál jen 60,-Kč takže neberte to!
Další moje vysněná věc byli kraťasy s vysokým pasem. Teď už nejsou vysněný, teď už jsou doopravdy moje! Juchů! Jsou taky z Takka. Jsou obyčejný riflový a to se mi líbí. Můžu je vzít ke všemu. Už se opravdu těším na léto jak se v nich budu promenádovat!
Tak a teď na ty větší nákupy. Nakupovali jsme spíš už na léto. První kam jsme šli byl Lindex. Zdá se mi to nebo Lindex zdražil? Pociťuji to jen já? Určitě mi napište jestli to taky tak máte. No ale teď jen na tu jednu věc, kterou odtamtud mám. Jsou to sluneční brýle. Jsou úplně boží! Mám z nich opravdovou radost! Vím, že takové má i RayBan ale na co si kupovat brýle za 3000,- když jsem tyhle koupila za 200,-. Nejvíc jsem ráda že jsou s leopardím vzorem. Takže jsou i trochu originálnější než ty co má každý.

Dál jsme navštívili H&M. Tam jsem si pořídila super kytičkovanou košili. Myslím, že na léto/jaro bude úplně super! Vůbec jsem v obchodě nepřemýšlela jestli ji vzít, prostě jsem si ji zkusila a hned jsem věděla že musí být moje! Takž z ní mám taky megální radost. 
Dál jsem si v H&M koupila takové smetanově bílé tričko. Má 3/4 rukáv takže to teda na léto moc není ale ty rukávy jsou krajkové takže na ty trošku studenější letní večery úplně ideální. A teď na takový ten přestup ze zimy na jaro taky bude dobrý.
 Pak jsme zavítali do New Yorkeru. Tam jsme toho nakoupili nejvíc. Začnu černým trikem s napisem 'Break the Rules' v překladu to je něco jako zbořit pravidla. Tu písničku od Charli XCX miluju takže mít tričko s tou písničkou je ještě lepší. Ten nápis taky není normálně napsaný jsou v něm kytičky takže je taky o něco originálnější. A je černé takže ho můžu kombinovat se vším.
Dál už tu jsou jenom samí croptopy. začnu tím originálnějším. Je světle růžové barvy s nápisem 'Daydrem, lost in my own mind forever' a dole má černou krajku. Ta kombinace barev se mi fakt líbí a jenom k černým kalhotám nebo kraťasům to bude úplně skvělý! A má nejvíc super rukávy. Takhle ohrnuté se opravdu líbí.
Vlastně už poslední věc jsou dva croptopy stejné barvy. Jsou to úplně obyčejný šedý a růžový croptopy. A jsem z nich ráda protože je můžu vzít ke všemu. Teda spíš ten šedý. Mají zase ten styl rukávu jako ten předešlý. V jednoduchosti je krása! To o nich opravdu můžu říct.



 Doufám, že vás dnešní článek nenudil. Je to zase po dlouhé době něco jiného. Určitě všechny tyhle věci uvidíte v jarních outfitech které plánuji brzo.

Pac a pusu Caroline

12 komentářů:

  1. Pekný článok aj Haul :) Môžem sa spýtať, koľko stála tá kvetinková košeľa z H&M a to smotanovo-biele tričko z H&M? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Promiň, ceny si nepamatuju :/ ale nějak drahy nebyli :)

    OdpovědětVymazat
  3. To růžové poslední tričko (croptop) sháním a ono někde jako je new yorker? To si ze mě děláte srandu -_- Jinak break the rules znamená ty pravidla porušovat ne zbořit :) Jinak pěkný haul Jenom ta kytičkovaná košile není moc můj styl :/ Taková babičkovská. Nemohu těmto vzorům přijít na chuť. Ale co, sto lidí, sto chutí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak on ten název vyjde na stejno :) ..jasný no, moji mamce se to taky moc nelibi ale na tyhle kosili se ji to líbilo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tie okuliare sú úžasné! :)
    Ak by si mala čas, bola by som raka keby si pozrieš môj blog SajaFrey :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji :) taky z nich mám opravdu velkou radost :) a určitě kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  7. pekný haul :) slnečné okuliare sú krásne, závidím ti ich :D
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek! :) Můžu se zeptat, co plánuješ za články do budoucna? Moc hezky se to čte. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju :) tyhle hezky komentáře se taky hezky čte :) rozhodne nějaký hauly, tagy, třeba i tutoriály a tak :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já vím, že se lehce píše... Ale mohla by si napsat něco o tom, co by si jednou chtěla dělat, něco o středních školách? :) Hauly čtu moc ráda, piš dál! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě nějaky takový článek na tohle téma plánuju, ale radši bych ho udělala až po přijímačkách a az budu přijata :)

    OdpovědětVymazat