pátek 1. května 2015

APRIL

A-ahoj, dnešní článek budou po měsíci zase oblíbenci. Tentokrát za měsíc duben. Duben byl pro mě plný velkých změn. Všechno se dozvíte v dnešním článku.


10.4- měli 2 moje kamarádky oslavu narozenin. Byli jsme hodinku na bowlingu a pak jsme se procházeli po městě. Domů jsem došla pěšky v nových botech, takže jsem měla docela dost puchýřatý nohy. Jinak to bylo fakt super odreagování před přijímačkama. Fotky jsou ze snapchatu. A kdo mě ještě nesledujete na snapchatu tak to napravte: zaprdek.


15.4- jsem psala přijímačky. Článek najdete zde. Nervozní jsem ani moc nebyla, protože jsem si tu nervozitu zažila na přijímačkách nanečisto. Doufám, že jste tady přijímačky zvládli dobře jako já.
22.4- byly zveřejněny výsledky přijímaček. Bylo to strašné překvapení, když jsem to otevřela a byla tam mezi přijatými. Gratuluju všem co se někam dostali! :)


25.-26.4- jsme vyrazili s mamkou a bráchou na kolech na chatu babičky a dědy v Liticích nad Orlicí. Nebyl tam signál ani žádná Wi-Fi takže super odpočinek od sociálních sítí. A hlavně ta příroda a čerstvý vzduch je něco neskutečně krásnýho. Když už máte všeho až nad hlavu, tak si někam zajeďte do přírody si vyčistit hlavu. Je to super odreagování a hlavně načerpáte novou energii.


Lak: Můj oblíbený lak za tento měsíc je tenhle od Miss Sporty. Je v odstínu 110. Na fotce ho můžete vidět i na mých nehtech. Není moc krycí, což mě trochu mrzí, ale zase když nechci moc výrazný lak tak se tenhle hodí. Sladila jsem ho se zlatou na prsteníčku a hned to vypadá líp.

 Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=RgKAFK5djSk&index=4&list=RDrClUOdS5Zyw
https://www.youtube.com/watch?v=i1Jp-V4jalI&list=RDrClUOdS5Zyw&index=16
https://www.youtube.com/watch?v=aPxVSCfoYnU&index=18&list=RDrClUOdS5Zyw
Oblečení: Tenhle měsíc jsem hodně nosila moje starý lásky. Vansky♥. S tou značkou jsem naprosto spokojená. Je to moje oblíbená značka bot. Tyhle mám už od minulýho roku a pořád drží.



Jídlo: Smoothie! Jakákoliv příchuť. S mamkou jsme si koupili smoothie maker, takže mám smoothie ke snídani a ke svačině. Doporučuji! Nejvíc mi zachutnala kombinace mrkve, jablka a banánu. Na fotce žádné nemám. Ale plánuji další článek o mých snídaních.
Pití: A jak už tomu bývá tak piju jenom obyčejnou vodu. Takže bych tuto kategorii zrušila a nahradila jí třeba nějakou kosmetikou nebo modním doplňkem.
Tak, to by byl celý článek. Doufám, že si užíváte dnešní volno jako já a taky, že se vám článek líbil.

Pac a pusu Caroline

4 komentáře:

  1. Gratuluju ti, že jsi se dostala na školu ! a ty boty jsou hrozně pěkné :)

    http://ifoundmymichelle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek!:) Gratuluju k přijetí! A chtěla jsem se zeptat, mohla by si udělat někdy článek o tom, co si myslíš o Pro ANA blogách? (omlouvám se, nevím úplně přesně, jak se to píše) Zajímal by mě tvůj názor :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju :).. Noo, já takové blogy neleduji a ani jsem o nich nevěděla do doby než jsi napsal/a tenhle komentář. Myslím, že je to jejich věc a jejich život. Ale takových holek je mi líto.. Holka by měla být za co chytit a ne byt jen kost a kůže :) Můj názor :) asi celý článek na tohle psát nebudu :)

    OdpovědětVymazat