čtvrtek 7. května 2015

WISHLIST

A-ahoj, dnešní článek jste ještě na mém blogu neviděli a je to WISHLIST. Bude to ze stránky notino.cz. Stránka mě moc zaujala a chci si z ní pár věcí objednat, a tak mne napadlo proč neudělat WISHLIST, který by i vás mohl inspirovat a taky na stránku kouknete. Takže, můžeme jít na to!


První tu mám řasenku, kterou asi všichni znáte. Je to řasenka od Benefit 'They're Real!'. Tuhle řasenku má snad každá blogerka nebo neblogerka a všichni si jí chválí. Takže ji chci zkusit taky. Sice je v kategorii těch dražších řasenek, ale doufám že ta investice bude aspoň stát za to a já nebudu litovat toho, že jsem ty peníze utratila za něco co ani není dobrý. Ale když to tolik holek chválí tak to snad musí být dobrý. A ten kartáček mi taky přijde, že by měl ty řasy aspoň prodloužit. Měla by dodat efekt umělých řas, tak uvidíme. Aktuálně ji ale v obchodě nemají, takže budu doufat, že doplní zásoby.


Další tu mám koupelnový balistik neboli šumivou bombu. Docela jsem si brousila zuby na tu od Lush, ale když jsem viděla tuhle tak jsem si říkala, že bych mohla zkusit i tu levější alternativu. Vybrala jsem si příchuť/přívůni 'All You Need is Love'. Sice jsem myslela že bych si koupila tu od Lush, ale tak mohla bych si koupit obě a udělat recenzi, která byla lepší. Jestli stojí za to si trochu připlatit. Nikdy jsem ještě žádnou bombu do koupele neměla, takže mě to láká zkusit a jen tak si zarelaxovat. A ještě k tomu název té bomby, to je něco rozkošnýho. Plus mě měla trochu regenerovat, takže super. Těším se na ní!


Další super věc je tenhle cestovní štětec, po kterým fakt toužím a potřebuju ho. Většinou sebou do školy ani ty štětce neberu, protože se mi s nima nechce tahat. Ale tenhle malej miláček mi to usnadní. A ještě k tomu je univerzální, takže s ním můžu nanášet ať už make-up nebo pudr, vždycky to půjde. A pak i do letadla nebo opravdu někam na cesty nebo dovolený se mi určitě nebudou chtít tahat velký štětce. Takže super vychytávka. A je od značky BRUSHART, kterou teda upřímně neznám, ale zdá se mi fajn, tak uvidíme.


Další asi všem známa věc je balzám na rty EOS. Mě osobně teda nejvíc láká příchuť 'Pomegranate Raspberry'. Na značce EOS mi nejvíc super přijde, že produkty nejsou testovány na zvířatech a jsou 100% přírodní. To mě na tom asi nejvíc láká. A nejvíc mě zaujal to super balení. Rozhodně neobvyklé a originální. Sice mi přijde, že asi i normální balzámy udělají podobnou práci, ale tak všechno se má zkusit.

Další jsou tyhle 2 masky. Jsou od značky Freeman. Tu značku moc neznám, ale už jsem o ní slyšela. První maska, na obrázku ta vlevo, je slupovací s granátovým jablkem a s vůní okurky a ananasu. Jednou už jsem slupovací masku měla a vyhovovala mi. Ta vpravo je kaolínová pro mastnou a problematickou pleť. Moje pleť taková je, takže chci vyzkoušet i tuhle variantu. Je s mátou a citronem a s vůní šalvěje a citronu.


 Dál taky opravdu hodně známý produkt jsou rtěnky od značky MAC. Nemůžu si vybrat odstín tak vám sem dám oba dva. První je odstín Creme Cup. Ta se mi líbí, že je taková nenápadná a na každodenní nošení. A ta druhá je odstín M A C Red. Potřebuju nějakou červenou rtěnku takže proto. Tato bohužel není momentálně na skladě takže si budu muset počkat.


Jako další tu mám další štětce. Jsou od značky Makeup Revolution. Ten první je na blendění stínů. Takový štětec už potřebuju nějakou dobu takže ten si jdu hnedka objednat. Ten druhý je na korektor. Když nemám tenhle štětec tak korektor rozmazávám buď prstama nebo štětcem na pudr. Ani jedno mi moc nevyhovuje, takže ho taky musím mít. Myslím, že značka MUR je teď taky docela populární a tak si myslím, že štětce budou dobré kvality.


Další produkt od Makeup Revolution je paletka očních stínů. Nejvíc se mi zalíbil odstín Iconic 3. Jsou tam všechno stíny. Od světlé až po tmavou. Třpytivé i matné. A mají prý dlouho vydržet. Je tam celkem 12 stínů, myslím že využiju všechny. Zatím to tak vypadá no. Možná ty tmavší ne tak často, ale taky na ně přijde svůj čas. Třeba na nějaké večerní líčení si myslím, že se ta paletka bude hodit.

Předposlední produkt od Makeup Revolution je tahle rtěnka v odstínu Nude. Je to zase takový ten odstín, který můžete nosit každý den. Četla jsem recenze že moc nevydrží i když slibuje dlouhotrvající výdrž. Ale tak co byste čekali za 50 korun? Mě stačí když se mnou vydrží ve škole a potom si ji kdyžtak nanesu znova no. Takže uvidíme. Plánuju si ji koupit co nejdřív. A nejvíc měna rtěnkách zaujalo, jak hodně mají odstínu. Myslím, že si každý vybere a ještě k tomu za super cenu. I když ta kvalita třeba nebude tak dobrá, tak aspoň pro začátečníky to je výhodné.


Už poslední produkt od značky Makeup Revolution je tahle docela známá tvářenka 'I Heart Makeup Blushing Hearts'. Zaujalo mě to roztomilý balení. Vybrala jsem si odstín 'Peachy Keen Heart'. Ten odstín mi přijde krásnej na léto a jaro. Jsem zvědavá jak to bude vypadat v reálu. A zase, mají velký výběr odstínů, že si musí vybrat každý. Je super, že to jedna tvářenka má 3 odstíny, takže to můžete jakkoliv kombinovat.


A už jsme konečně u posledního produktu. Je to tenhle tělový sprej od značky Victoria's Secret. Vybrala jsem si vůni Secret Charm. Měla by to být svěží květinová vůně, ale každýmu to voní jinak, tak uvidíme. A po tyhle věcičce toužím fakt dlouho, takže jsem ráda, že jsem to našla na nějakým českým eshopu a za rozumnou cenu.
Tak, to by byl dnešní trochu víc obsáhlý článek. Odkazy jsem vám dala jen na ty produkty, které si chci opravdu objednat. Doufám, že se vám pro změnu takový článek líbil. Mě to moc zaujalo a ráda bych takovéhle články psala ráda dál.

Pac a pusu Caroline

5 komentářů:

  1. Rtěnky M.A.C jsou skvělé, já tu svoji už našla je to Rebel

    Zvu tě na článek :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/03/recenze-rtenky-mac-dneska-bych-vam.html

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasim, snad si ji taky pořídim :) super článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Z parfums som už objednávala a budem zase, lebo som veľmi spokojná :) Odporúčam značku Kallos ;)

    http://best-copy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mě objednávka láká no :)
    Děkuji za doporučení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od Macu odstín Red Russian a nemůžu si ho vynachválit!:)

    OdpovědětVymazat