neděle 16. srpna 2015

HAUL

A-ahoj, já se zase hlásím s dalším článkem! A hádejte co to bude. Haul! Zase jsem byla nakupovat a zase píšu další haul. Díky bohu, že jsem tam nenechala celou výplatu! Ale jsem ráda že jsem si něco nakoupila. Jsou tu nákupy z Futura, pak notino.czmetalicketetovania.sk a od holek z A Cup of Style. Jdeme na to!

První tu mám tričko z Reserved. Je mint barvy s černo-bílýma pruhama na rukávech. To tričko stálo asi jen 69,-Kč, takže jako neber to. Včera jsem ho měla na pouti a musím říct, že je fakt pohodlný. Sice je trochu průhledný, ale nevadí. 

Dál jsme zavítali do New Yorkeru. Tam jsem si vybrala úplně obyčejný černý crop top. Nějaký jsem potřebovala teď ho mám, tak super. A druhým kouskem je tohle kimono. Je s aztéckým vzorem a černými třásněmi. Moc se mi líbí a mám z něj radost.



V H&M jsem si vybrala tenhle tmavě šedý top. Líbí se mi jak má vykrojený ty rukávy. Nejradši bych tyhle trika nosila pořád.


V Tally Weijl jsem si koupila jen tuhle náušnici do horní dírky, kterou mám nastřelenou už asi přes rok.


Poslední věcí z Futura je tenhle obal na mobil. Je z Takka. Jako není to něco, co by zabránilo poškození toho mobilu, ale ten popis na tom obalu, no nekupte to.


Přesouváme se k věcem z metalicketetovania.sk. Ještě jsem je nezkoušela. Ale plánuju letní outfity, tak tam to využiji. Moc se na to těším.


Teď už na věci z notino.cz. První věc je tenhle  koupelnový balistik. Mám příchuť 'All You Need is Love'.To tak hrozně voní už jen v tom obalu. Přijde mi to hrozná škoda to využít na tu koupel. Nejradši bych si to někde nechala vystavený. Je to od značky Bomb Cosmetics.


 Jako další tu má paletku očních stínů od Makeup Revolution Iconic 3. Ty stíny jsou všechny hrozně hezký. Připomíná mi trochu Naked 3 od Urban Decay. Ale nechtělo se mi za ní tolik utrácet, tak jsem si radši pořídila tuhle krásku.


 Abych se mohla fakt jako 'profesionálně' líčit, tak jsem si pořídila blendící štětec. Je od Makeup Revolution E103.Zatím mu nevypadl ani jedna štětinka, tak snad bude dobrý.


 Poslední z notino.cz tu mám masku na obličej. Je to čistící slupovací maska s granátovým jablkem od značky Freeman. Moc se těším až ji využiju. Všechny tyhle produkty můžete najít na jejich stránkách. A určitě budu dělat ještě recenzi.


A úplně poslední věc z tohohle haulu je taška přes rameno od holek z A Cup of Style. Moc se mi líbí ten styl tyhle tašky. Já sou plátěnou tašku přes rameno měla už hrozně dlouho a byla už i roztrhlá, tak jsem si pořídila tuhle. Je moc hezká.


Tak, to by bylo pro dnešek všechno. Dneska jsem měla jít naposled do práce, ale nevypadá to že bude hezky, tak třeba už jsem byla naposled včera. Budu se těšit u příštího článku.
Jak užíváte prázdniny?

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. to kimono mam aj ja ale tie strapce som dala prec odtial,vsade som sa s nimi zachytavala :-(

    OdpovědětVymazat
  2. To kimono a top z H&M sú krásne:)
    Bola by som rada, ak by si navštívila môj blog: http://sajafrey.blogspot.sk/ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou no :) .. za ně jsem nejvíc ráda :)

    OdpovědětVymazat