úterý 25. srpna 2015

ZPÁTKY DO ŠKOLY

A-ahoj, dneska tu mám článek, který je v téhle době hodně častý. Je to článek, co by vám nemělo chybět ve školní tašce-aneb zpátky do školy. Tak snad vás nebude nudit, protože je toho teď všude mnoho. Snad se bude líbit, protože jsem fotky nafotila venku. Aby byla trochu změna.


Tak, první tu mám penál. Já mám jeden na pomůcky a ten druhý používám jako takovou make-up taštičku. Ten na pomůcky je na fotce ten šedý s Mickey Mousem. No, není roztomilý? Já jsem se do něj uplně zamilovala! A ten druhý to je ten růžový se srdíčkama. Ten je taky moc roztomilý.


Teď tu mám věci, které by v mém roztomilém penálku neměli chybět. Mám tu tužky číslo 3 a 2, ořezávátko, lepidlo, žvýkačky,gumu, sešívačku, zvýrazňovače a lepítko (nebo jak se to jmenuje, prostě to jak když něco zkazíte tak to tím přelepíte a ono to není vidět). Ještě si musím pořídit nějaký propisky, protože jsem ještě nikde žádný normální nenašla.


Dál by jste měli mít určitě po ruce lepící papírky různých barev. Já to mám vyzkoušený z minulého roku a všechno si napíšu na papírek a pak si to přilepím na nějaké místo, které hodně používám nebo kam často chodím, abych na to nezapomněla. A jako druhou věc tu mám pastelky. Připadám si jako v 1. třídě, ale taky je někdy potřebuji.


A jako poslední věci tu mám tyhle bloky. Dva mám A4, obyčejné a jedno barevné. Mám v plánu je nějak upravit, vyzdobit. Chcete článek?:) A jeden mám A5, který má hrozně hezký vzor. Moc se mi líbí kombinace zlaté s černou.


Tak, to byl dnešní článek. Těšíte si do školy? Líbil se vám dnešní článek? :)

Pac a pusu Caroline

4 komentáře:

  1. Já se do školy netěším, jinak pěkný článek :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Já se těším, protože to bude velká změna :) jinak děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Do školy se těším. Ale je pravda, že kolem zkoušek zas bidu prskat a žebrat o prázdniny :D

    OdpovědětVymazat
  4. Do školy sa teším naozaj málo ..... no ajtak nič nemám nkúpené a to idem na strednú akurát :DD

    www.simik3.blogspot.com

    OdpovědětVymazat