neděle 13. září 2015

AUGUST

A-ahoj, vítám vás u dnešního článku. Už je to tady zpátky, začala nám škola. Já jsem se docela těšila na střední, že to bude něco novýho, ale teď už chci zase prázdniny. Přestěhovala jsem se na intr a povím vám, že Hradec je fakt hezký město. Zatím tu jsem pár dní, ale už jsem si docela zvykla na to, že nejsem doma. Jsem ráda že jsem vypadla z vesnice. Co vy? Jste taky na intru nebo dojíždíte do školy? Dnešní článek budou oblíbenci.


Pro mě byl srpen docela náročnej, ale zase jsem toho víc prožila.
3-5.8. jsme si udělali s přítelem takovou dovolenou doma. Spali jsme u nás, aby jsme nemuseli utrácet za nějaké hotely a každý den jsme někam vyrazili. První den jsme byli na šlapadlech na přehradě Pastviny, druhý den jsme byli na koupálu v Letohradě a třetí den jsme byli v aquaparku v Ústí nad Orlicí, jsme se podívali jak jim to tam jde beze mě. Moc jsme si to užili.
17-20.8. jsme byli s rodinou na dovolený v Pasohlávkách. Bylo to tam fakt moc hezký. Ten areál je hrozně velkej a fakt hezkej. Doporučuju!




24.8. jsme si s naší rodinkou udělali výlet do Prahy na výstavu Da Vinciho. Byl to fakt super zážitek! Dozvěděli jsme se spoustu dalších věcí, co jsme do teď nevěděli, teda aspoň já. Byl jste tam někdo taky? A jestli jo, jak se vám to líbilo.



26.8. jsme se s přítelem, mamkou a bráchou vydali do Hradce, zařídit potvrzení od školy na studentskou kartu a potvrzení o studiu. Cestou jsme se stavili i ve Futuru, kde jsem si toho moc nekoupila, takže haul nebude. Ale jelikož teď v Hradci relativně bydlím, tak se určitě někdy na nějaký haul můžete těšit.
29.8. jsme s přítelem vyrazili do Hoškovic na automoto sprinty. Ale po cestě jsme se stavili ještě na výstavě Mini Cooperů. To bylo moc hezký. A i ty sprinty byly moc fajn. Po cestě zpátky jsme se ještě stavili vykoupat v rybníku, ale teď si fakt nevzpomenu, jak se to tam jmenovalo. Ale moc jsem si to užila a byli to fakt hezký chvíle společně.



Lak: Mě na nohách vydržel celý srpen tenhle od Astoru. Je v odstínu 303 Crazy Fire Dance. Mám pocit, že jsem ho už někde zmiňovala. Ale musím ho prostě znova zmínit.


Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=o6b9JpBFjd4
Oblečení: Jsou to tyhle kraťasy s vysokým pasem z Takka Fashion. Ty jsem tahala opravdu pořád.


Jídlo: To asi nevím co bylo mým oblíbeným jídlem. Nějak si nevzpomínám, omlouvám se :(.
Kosmetika: Jako oblíbence za kosmetiku tady mám pudr od značky Avon. Mám ho už dlouho, ale pořád mi nedošel. A to ho používám opravdu dlouho.


Tak doufám, že se vám článek líbil. Jsem ráda, že pořád moje články čtete, i když na to teď prostě není tolik času. Intr je na tohle blbý. Ale budu se snažit aspoň ten jeden článek týdně.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře: