čtvrtek 17. září 2015

RECENZE PARFUMS.CZ

A-ahoj, dneska to bude další recenze. Doufám, že vás recenze už nenudí, protože mě to baví a baví mě to i číst. Bude to recenze zase na produkty ze stránky notino.cz. A jinak, jak přežíváte školu? Všechno v pohodě? A teď už můžeme jít na to!
První tu mám koupelnový balistik od značky Bomb Cosmetics. Já než jsem to využila, tak jsem to měla na poličce v pokoji a provonělo mi to krásně pokoj. To mě teda hodně překvapilo. A pak když jsem to rozpustila ve vaně, tak to jsem čuměla. To tak hrozně hezky vonělo. A když jsem vlezla do té vany, tak to byla největší pohoda. Když jsem vylezla tak jsem měla hrozně hezky jemnou pokožku. Takže fakt doporučuju!! Je to hrozně super!


Další tu mám tuhle krásnou paletku očních stínů. Je to od značky Makeup Revolution Iconic 3. To je tak super paletka! Já si jí nemůžu vynachválit. Všechny stíny mají skvělou pigmentaci a i docela výdrž. A hlavně to jsou krásně přirozené barvy, žádné přeplácané a ani moc výrazné. Těším se, až mi začnu taneční a budu jí moc naplno využívat. Fakt je skvělá! Rozhodně doporučuji!


Jako další na recenzi tu mám štětec, také od značky Makeup Revolution E103. S ním jsem  taky maximálně spokojená. Má krásně jemné štětinky a ani nevypadávají. Krásně ty stíny vystínuje a udělá dokonalý vzhled očí. Určitě za mě jo!


A poslední věc kterou tu dneska mám na recenzi je pleťová maska od značky Freeman. Je to slupující maska. A když jsem si jí dávala, měla jsem pocit osvěžení. Taky krásně hydratuje a čistí. Taky moc doporučuju!


Tak myslím, že se tenhle nákup na notino.cz povedl. Doufám, že jste si dnešní článek užili. Já se budu těšit zase v příštím článku.

Pac a pusu Caroline

3 komentáře: