pondělí 20. února 2017

SPRING OUTFITS INSPIRATION

A-ahoj, dneska bych vám ráda představila pár kousků oblečení, které by vám neměli chybět ve vašem jarním šatníku. Některé podobné kousky ve skříni vlastním i já, ale plánuji ji trochu zase pročistit a udělat tam místo na nové kousky. 

Jako první tady mám růžové šaty se stojáčkem a džínovou bundičku. Já mám jedny takové šaty, ale v černé a po džínové bundičce toužím už hodně dlouho, ale pořád nemůžu najít tu správnou. Tak snad na jaro se poštěstí. Hodí se snad ke každému outfitu bych řekla. Je fakt skvělá. 


Další tady mám černé tričko s dírami na rukávech s roztrhanými kalhoty a přes to olivovou košili s nášivkami. Nášivky se teď staly velkým trendem a mě se to docela líbí. Nosí se na riflích, košilích, tričkách a mnoho dalších. Je to zrovna trend, který jsem si i já oblíbila. K tomu roztrhané džíny a s tím trikem tvoří krásnou jarní kombinaci.



A jako poslední tři kousky tady mám měkoučký kardigan se světle růžovým crop topem a bílými kalhotami. Tahle babypink barva se mi teď hrozně líbí. Je fakt úžasná. Už se těším, až si něco v té barvě pořídím. Plánuji jít nakupovat, takže můžete čekat haul. Ten měkký kardigan je taky na jaro super. Když ještě není to úplně teplé jaro, tak se do něho můžete klidně zachumlat. A bílé kalhoty, no prostě topovka.



Tak to by byl dnešní článek. Snad jsem vás třeba trochu inspirovala a půjdete do změny šatníku, tak jako se na něho chystám já. Všechno zmíněné oblečení je z eshopu shein.com.

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Už aby tu to jaro a s ním i možnost vzít na sebe nějaký ten lehký kabátek nebo sáčko bylo. :3

    MaTonka | quo-vadis.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelá inšpirácia! :) Presne niečo takéto mám veľmi rada :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Já chci jaro.. nemám ráda kabáty.. :( už se těším na jaro a léto, kdy nejčastěji vytahuji šaty :-)

    OdpovědětVymazat