pátek 2. února 2018

JANUARY

A-ahoj, protože včera bylo 1. února, což znamená že tu máme nový měsíc a tím pádem i nové oblíbence za leden. Žádné velké události se nestaly, ale i tak bych vám ráda ukázala co jsem celý leden dělala a jaké věci jsem si oblíbila. 


 3.1. jsem začala dělat autoškolu. Konečně jsem se dočkala. Už jsem skoro v polovině a nemůžu se dočkat až budu moct jezdit. Když už mám to auto, tak by to chtělo jen ty papíry no. :-)


Pak jsem chodila hodně ven si užívat sněhu. I s našima pejskama. Přikládám i boomerang toho, když jde máma se synem na procházku. Je to hrozný, když jdu sama s obouma. Ale oba mají rádi sníh, takže byli nadšení, když venku byl sníh.


Nehty: Pro leden jsem zvolila světle růžové nehty se stříbrnou barvou. Na malíček jsem si nechala dát ještě samolepku vloček. Přece jen byl v té době sníh. Byla jsem s nimi moc spokojená.


Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=t94vVGqqiRg
https://www.youtube.com/watch?v=SA7AIQw-7Ms

Oblečení: Za oblečení tady mám bundu, kterou jsem vám ukazovala už v jednom haulu. Je to bunda z answear.cz. Je moc super pohodlná. Líbí se mi ten růžový kožich v kapuci.


Kosmetika: A za kosmetiku tady mám matnou rtěnku od Trend It Up. Je v odstínu 035. Mám ji opravdu ráda, protože je to odstín rtěnky, který se dá nosit každý den. Není nijak výrazný a hodí se do tohohle počasí.


Tak to by byl dnešní článek. Doufám, že se vám oblíbenci za leden líbili. Plánuji teď psát zase pravidelně, takže se můžete těšit na spoustu nových článků.

Pac a pusu Caroline

1 komentář: