úterý 20. ledna 2015

DECEMBER

A-ahoj, už tu máme nový rok a s ním i nový měsíc. Takže dnes to budou oblíbenci za měsíc prosinec.
Za měsíc prosinec jsem toho moc neprožila. Bylo toho moc ve škole, a mam pocit že to píšu ve všech oblíbencích :D, ale ono toho je fakt dost před pololetím. Ale jedna moc fajn událost se stala.

 Poprvé a doufám ne naposledy jsem se podívala na opravdové divadelní představení. Byli jsme tam se školou takže cesta autobusem byla super. Jeli jsme do Hradce Králové do Klicperova divadla na Richarda III. Bylo to opravdu super a krásně propracované představení. A byli jsme tam 16.12.2014.

24.12. byli Vánoce, článek co jsem dostala k Vánocům nebude. Přijde mi to divný, sice já osobně tyto články a videa ráda mám, ale sama ho dělat nebudu. Bylo to super, protože jsme se všichni ve zdraví a pohodě zase sešli.

25.12. jsme byli na obědě u jedné babičky. Tam se sešla celá rodina od taťky. Tam jsme dostali s bráchou ještě nějaké dárky.
26.12. jsme byli na obědě u druhé babičky. Tam se sešla zase rodina od mamky. Zase jsme dostali nějaké dárky a peníze.
31.12. byl Silvestr. Za ten celý rok to byl asi nejlepší den. Strávila jsem ho s mojí nejlepší kamarádkou a zároveň sousedkou. Byl to fakt super večer/ráno. Doufám, že jste si všichni užili silvestr jako já. Ať už se svou rodinou nebe kamarády
Lak: Sice jsem si tento lak koupila až na konci prosince, ale hned se stal mým oblíbeným. Je od Miss Sporty v odstínu Metal flip 040. Je dost zajímavý, protože na nějakém světle je fialový a někdy zase zelený. Opravdový oblíbenec!
 Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=OPf0YbXqDm0
https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw
https://www.youtube.com/watch?v=mytLRy32Viw
Oblečení: Dnes tu mám krásnou jeansovou vestu od značky Crown. Mám jí teď strašně oblíbenou, proto je vlastně i v tomto článku.
Jídlo: Protože jsem od nového roku zase trošku se sebou něco dělat, tak tu mám celozrnný toustový chleba. Dávám si ho hlavně k snídani nebo ke svačině. Napište mi do komentáře jestli byste chtěli třeba další článek o mých svačinách a snídaních. Ten na fotce je zrovna z Lidlu, ale vždycky kupujeme jakýkoliv chceme a kde zrovna nakupujeme.
Pití: Miluji čaje. takže za tento měsíc to nebude něco jiného než čaj. Nejvíc oblíbený za prosinec je čaj od značky BABIČKA RŮŽENKA s příchutí lesní malina. Rozhodně vyzkoušejte, protože je to opravdu mňamka!
Doufám, že se vám po dlouhé době článek líbil. Co říkáte na trošku víc kvalitnější fotky? Snad se vám líbí a já se na vás budu těšit s dalším článkem.

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Doufám, že sis přes Vánoce aspoň trochu odpočinula od školy:D Moc by se mi líbil článek o těch svačinách a tak, máš skvělý nápady a rady;) Jinak moc pěkný článek;)

    OdpovědětVymazat
  2. u nás na slovensku boli Vianoce bez snehu :) . ale myslím si že celý december som si užila s rodinou hlavne s tými najbližšími, a najviac to boli prvé vianoce mojej dcérky :-* , a Silvester bol úplne TOP :)

    OdpovědětVymazat