sobota 7. listopadu 2015

OCTOBER

A-ahoj, dnešní článek budou oblíbenci za měsíc říjen. Tenhle článek měly být outfity, ale jelikož jsem na intru tak je to docela těžký tady najít kdo by byl ochotnej mě vyfotit a doma není vůbec čas. Takže mě to mrzí. Ale snad bude čas aspoň na zimní outfity. Tak můžeme jít na to!


Za říjen se toho nic moc nestalo, takže dneska jenom oblíbenci.

Lak: Můj oblíbený lak je od značky Maybelline New York kolekce Colorama. Je to odstín 06. Myslím, že tenhle odstín se hodí nejvíc na podzim a já ho teď úplně zbožňuju. Výdrž je si myslím dost dobrá. Mám pocit že vydrž určitě týden bez nějakého odlupování. Takže tenhle lak 100% doporučuji a je fakt super. Objednala jsem si i druhý lak, který jsem ale ještě nevyzkoušela, protože zatím vede tenhle. Ale až ho vyzkouším tak určitě dám vědět. Spoléhám ale na to, že bude taky tak moc super jako tenhle. Mám je oba z eshopu notino.cz. Bohužel tenhle odstín teď nemají na skladě, ale vyplatí se počkat, protože ho tam mají za pouhých 69,-Kč, což je oproti drogeriím dost levnější.


Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=6GUm5g8SG4o
https://www.youtube.com/watch?v=POdjai3w-mI&list=PLs_KS4azm93kaMd1QsHk_JIzzVrTInlu7&index=5

Oblečení: Jako oblečení tady mám tyhle kalhoty Koupila jsem je u mamky  v butiku. Mají díry na kolenech, které jsem dlouho chtěla. Jsou fakt super, jen mi v nich asi teď v zimě bude trochu zima, takže si musím pořídit nějaké nové bez děr. Ale jinak jsou moc pohodlné.


Jídlo: Mým oblíbeným jídlem je teď zelenina. Mám teď moc ráda papriku, okurku nebo rajčata.
Kosmetika: Oblíbený kosmetický produkt z kosmetiky je EOS Pomegranate Raspberry. Je to ten nejvoňavější a nejchutnější balzám na rty. Miluju ho! Fakt jo. A také je ze stránky notino.cz.


Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Chtěli byste abych si založila facebookovou stránku? Psala bych tam jaký plánuju články a i nějaké potřebné informace. Tak, mějte se hezky a přežívejte školu! Mám vás ráda!!

Pac a pusu Caroline

6 komentářů: