čtvrtek 12. listopadu 2015

RECENZE- ŘASENKA WAKE ME UP

A-ahoj, dnešní článek bude recenze na řasenku Wake Me Up od Rimmel London. Chtěla jsem vám říct že jsem si založila facebookovou stránku. Dejte tam like, protože se tam dozvíte jaký budu psát články, kdy vyjdou a ostatní věci. Odkaz zde. Tak jdeme na to!
Tuhle řasenku jsem si koupila na eshopu notino.cz. Já jsem s touhle řasenkou maximálně spokojená. Je teda od značky Rimmel London. Krásně natočí řasy, zahustí a hlavně nádherně voní! Ta vůně je tak nádherná fakt! Voní to po okurce, takový ty svěží okurce. A má docela zajímavý kartáček. Takový zajímavě natočený. Mě přijde že je jakoby do tvaru 8. A moc mi vyhovuje! Ta vůně je naprosto dokonalá! Vždycky když se ráno maluji, tak cítím jak mi to osvěžuje oko. A tak hezky mi ho probudí. Jsem za ní hrozně ráda.


Jinak parfums je opravdu super eshop. Mají tam hodně věcí a balíček vám přijde docela brzo od objednání. Taky komunikace s nimi je hrozně fajn. Všichni jsou moc příjemní. Určitě neplánuji přestat s nimi spolupracovat. Plánuji s nimi určitě další soutěže a těšte se na recenze na další produkty z jejich stránky.
Tak, to by byla dnešní trochu kratší recenze. Omlouvám se :(. Jinak určitě hoďte like na tu moji facebookovou stránku, ať vám něco neujde.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře: