čtvrtek 15. prosince 2016

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY

A-ahoj, dnešní článek budou tipy na vánoční dárky ze stránky notino.cz pro ženy i muže. Tak se pojďme podívat, co jsem všechno vymyslela.

Jako první tady mám různé kosmetické produkty v sadě pro muže. Vybrala jsem jeden s pivem. Tohle bych třeba koupila já svému taťkovi, protože má rád pivo. Najdete tam i třeba pro milovníky rumu a nebo i s hasičským povoláním. Určitě tam něco vyberete a myslím si, že i uděláte radost, protože co si budeme povídat, tyhle produkty potřebujeme vždy.



  • kosmetická sada pro ženy
Tyhle kosmetické sady tu mám i pro ženy. Vybrala jsem například toto balení s levandulí. Máte v tom 2 přípravky na sprchování a pak 2 malé vonné polštářky. Já třeba úplně zbožňuji levanduli, takže by mě to potěšilo. Je tam ale zase na výběr z mnoha dalších balení.


Jako další kategorii tu mám parfémy pro ženy. Mne by nejvíce potěšil parfém od Chloé, který jsem zmiňovala už ve svém wishlistu. Máte tam na výběr z hrozně moc parfémů. Mě mamka řekla přesně který chce, takže já jsem to měla lehké, ale vy to taky určitě odhadnete. Nějak nenápadně se zeptejte, jestli mají radši sladší nebo silnější vůni a tak dále.


  • parfémy pro muže
Mám tu i parfémy pro muže. Tady se s vůní nikdy netrefíte vedle. Zase nějak nenápadně vyzkoumat co mu voní. Většinou je to ale tak, že těm chlapům je to jedno jak voní. Mě například všechny pánské parfémy voní podobně. Vybrala jsem tenhle parfém od Hugo Boss.


Další kategorií jsou obecně přípravky do koupele. Já se hrozně ráda ráchám ve vaně, takže mě by to hrozně potěšilo. Někdo třeba vanu nemá, což si musíte uvědomit před tím, než mu nějakou tu sůl nebo bombu koupíte. Když jsem byla menší, tak jsme byli s kamarádkou na takovém kurzu na výrobu dárků. Vyrobili jsme si vlastní sůl do koupele a  pak ji dali mamce pod stromeček. Přišlo mi hrozně super to tahle doma vyrobit.


  • kosmetické sady dekorativní kosmetiky
Jako jsem tu měla sady pečující kosmetiky, tak tu mám i sady dekorativní kosmetiky. myslím, že tohle potěší každou ženu či dívku, která make-upu věnuje nějaký ten čas. Vybrala jsem pro vás velkou sadu od Benefitu. Značka Benefit je opravdu luxusní a každého potěší i nějaký samostatný produkt od této značky.


Pak tady mám kategorii elektrických přípravků pro ženy. Existuje hrozně moc věcí co koupit. Například fén, kulmu, žehličku, elektrický strojek na holení a další. Nebo vím, že teď hodně kupují na Vánoce ten zjemňovač pat od Scholl. To může být taky dobrý dárek. Já jsem ale vybrala tuto kulmu od Babyliss. Je docela chválená a pro někoho, kdo si hodně kulmuje vlasy se určitě hodí.


  • elektrické přípravky pro muže
A jako poslední kategorií tady jsou elektrické přípravky pro muže. Můžou to být strojky na holení nebo na vlasy a třeba zastřihávače chlupů. Myslím, že každého chlapa potěší nový strojek na holení. Tady jsem vybrala jeden s různými nástavci, což je mega praktické. Je to zase od značky Babyliss.


Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám článek líbil a inspirovali jste se některými dárky a třeba nějaký objednáte.

Pac a pusu Caroline

4 komentáře:

  1. Pěkné. Tu bombu a kulmu bych ráda měla doma :3

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  2. Dobré tipy a zrovna tu první sadu pro muže kupoval přítel dědovi. Přijde mi to originální pro někoho kdo má rád pivo :)

    OdpovědětVymazat