sobota 23. listopadu 2019

OBLÍBENÉ PODCASTY

A-ahoj, vítám Vás u nového článku. Dneska bych Vám ráda představila pár mých oblíbených podcastů co poslouchám. Podcasty se u nás z ničeho nic začaly množit a připadá mi, že si ho teď zakládají všichni.

Já poslouchám podcasty hlavně když cestuji vlakem do Olomouce a pak z Olomouce zpět domů a někdy když nemůžu usnout tak před spaním. Přijde mi, že jsou podcasty více upřímné a spontánní, než například videa a články.
  • V oblacích
Autorkou podcastu V oblacích je Tereza Salte. Někdo ji možná znáte pod názvem jejího blogu Tereza in Oslo. Terezky podcast byl první, který jsem začala poslouchat. Líbí se mi její srovnávání s Norskem a vlastně životní styl celé její rodiny. Ve dvou epizodách hostí i svého manžela Johniho. Vypráví hlavně o svém životě, životních zkušenostech a rozdává myslím si že užitečné a poučné rady. Nejvíce se mi zalíbil její tón hlasu, při kterém někdy i usínám.

  • My dvě 
Pod názvem My dvě se skrývají Dominika Pokludová a Ditta Zavřelová. I když tahle dvojka už nevydává nové epizody, tak jsem je tu chtěla zmínit. Ve svém podcastu řeší témata normálních holek a všechno říkají tak, jak to je a co si o tom myslí. Pokud se chcete zasmát, tak si určitě pusťte jeden z jejich dílů.

  • The Coffee-chic podcast
Autorkou The Coffee-chic podcastu je mladičká Valentýna z blogu Apres-chic. Valentýna na to, jak je mladá tak má myšlení tak 25leté slečny. Její podcast se zaměřuje hlavně na seberozvoj a sebelásku. Často si zve zajímavé hosty jako A Cup Of Style, Annu Šulcovou, Marketu Frank a další známé blogerky. Zbožňuju její přeřeky a míchání angličtiny s češtinou.

  • Čas kávičky
Přes Valentýnu jsem se dostala k podcastu Čas kávičky aka Verča Emča. Verča mě baví hlavně jejím humorem a tím, že se neostýchá říct někdy i to sprosté slovíčko. Tím na mě působí takovým přirozeným dojmem. Nejradši mám její témata o sexu a spiritualitě. S jejími názory se celkem shoduji a možná i proto mne její povídání baví.

  • Linka
A Tereza Salte znovu, ale teď už ve dvojici s youtuberem Kovym. Podcast Linka je kapitola sama o sobě. Naprosto jsem se zamilovala do Kovyho vtipů a připomínek. Kdyby jste měl někdo špatný den, doporučuji si pustit alespoň jednu epizodu a zaručuji Vám zlepšení nálady o 100%. Probírají témata jako škola, sport, knihy a nebo nuda. Oba mají velmi inteligentní názory, ale zároveň je nikomu nevnucují.

  •  Se ségrou

Se ségrou je podcast dvou sester z blogu A Cup Of Style, Lucie a Nicole. Poslední dobou mě baví podcasty ve dvou a tenhle byla jasná volba. Jejich videa byla první, která jsem sledovala na Youtube. A když začaly nahrávat podcast byla jsem nadšená. Vypráví hlavě o svém životě a zkušenostech s cestováním a blogováním.

  • Ženám
A poslední podcast, který poslouchám teprve chvíli, na doporučení kamarádky, je podcast Ženám s Marketou Frank a její kamarádkou Anetkou. Holky mají velmi příjemný hlas, který mě vždy uklidní a nabijí takovou povzbuzující energií. Probírají témata různého druhu. Zatím mají pár epizod, ale už se těším, až si poslechnu další.


A co vy? Posloucháte podcasty? Máte nějaký tip na podobné podcasty?
Děkuji, že jste si můj dnešní článek přečetli. Mějte krásný zbytek dne. ♥

S láskou Karolína

1 komentář:

  1. Podcasty moc neposlouchám - jen díky příteli jsem párkrát slyšela nějaké herní. Přijde mi to jako dobrý trend, jen ho osobně moc nevyhledávám. :)

    OdpovědětVymazat