sobota 21. prosince 2019

VÁNOČNÍ TRHY V OLOMOUCI

A-ahoj, dneska bych Vám chtěla ukázat fotky ze dne, kdy jsme s rodinou navštívili adventní trhy v Olomouci. Tohle bude více foto článek než psací, takže doufám, že se Vám bude i tak líbit.

Fotka u stromečku nesměla chybět. Zrovna se nám vydařilo i počasí, takže jsme si to moc užili. 



Večerní atmosféru jsme taky zažili. Ruský kolo v Olomouci je prý poprvé. Tak snad ne naposledy.  Líbilo se mi i kluziště, které postavili uprostřed náměstí.


A to je vše. Já doufám, že se Vám fotky líbily. Chtěla jsem se taky omluvit, že teď dlouho nevyšel článek a bohužel teď asi chvíli ani vycházet nebudou. Mám teď zkouškové období a je to můj první semestr na vysoké, takže to je náročné.
Byli jste se také podívat na adventních trzích?
Přeji Vám krásné Vánoce strávené jen s lidmi, které máte nejraději. Užijte si volných dnů a nestresujte se tím, že ještě nemáte nakoupené dárky nebo upečené cukroví.
S láskou Karolína💋

3 komentáře:

  1. Krásné fotky! :) V Olomouci jsem byla (zatím) jen jednou a bylo to tam moc hezké, i když se tam opravovala tramvajová trať a bylo strašné vedro (v létě, no. :D))
    Já chodím každý den přes vánoční trhy v Lipsku, když jdu do školy. :D

    Měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné to tam je. Já bych se někdy chtěla podívat na vánoční trhy do Vídně. Přeji krásné svátky a hodně úspěchů ve škole.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky :) Ja som bola tohto roku na vianočných trhoch u nás v meste (Prešov), v Košiciach, Bratislave aj vo Viedni :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat