pátek 12. června 2020

APLIKACE FLENCERY

A-ahoj, dneska bych Vám ráda představila aplikaci Flencery. Používám ji jenom krátkou dobu, ale už jsem si na ni stihla vytvořila vlastní názor. 
Ptáte se co to Flencery vlastně je? Je to aplikace, která propojuje inzerenty s mikroinfluencery. Můžete se tedy do aplikace zaregistrovat jako influencer nebo jako inzerent.
K tomu, aby jste se do této aplikace jako infuencer zaregistrovali, Vám stačí pouze 200 followers na Instagramu nebo Twitteru a nebo 1000 followers na YouTube nebo Facebooku. Stačí Vám zaregistrovat si pouze jednu platformu nebo klidně i všechny čtyři. Registrace Vám zabere pouze chvilinku. Není to nic zbytečně zdlouhavého. 
Za používání aplikace nic neplatíte. Všechny peníze, které Vám inzerent slíbí (a vy zakázku úspěšně splníte) jdou k Vám na účet. Z účtu si můžete peníze převést na svůj bankovní účet potom, co nasbíráte více než 1000 Kč z odměn. 
A jak to vlastně funguje? Zaregistrujete se, přihlásíte se do kampaní, které se Vám líbí a pak už jen čekáte, jestli si Vás inzerent vybere. Pokud ano, začnete zpracovávat kampaň a nakonec odkaz odešlete inzerentovi ke schválení. Jakmile inzerent kampaň schválí, přičtou se Vám peníze na Váš účet. 
Flencery zaručuje 100% finanční záruku jak pro influencera tak pro inzerenta. 


Myslím, že je to super způsob, jak spojit influencery, kteří mají menší počet followers a firmy, které mají zájem o reklamu od influencerů. Moc se mi líbí i zpracování aplikace. Všechno je krásně přehledné! Je moc fajn, že po každé ukončené kampani máte možnost vy ohodnotit inzerenta, ale i on může ohodnotit Vás. Jeho hodnocení je pak vidět na Vašem profilu. 
Doufám, že se Vám článek líbil a Flencery vyzkoušíte. 😊 Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli jste se do aplikaci zaregistrovali. 😊 
S láskou Karolína 💋

Žádné komentáře:

Okomentovat