čtvrtek 29. května 2014

Haul z ČR a Drážďan

A-ahoj:), dneska to bude zase Haul. Bude to za posledních asi 14 dní. Je to z Německa z Drážďan a pak mám jednu věc z Česka. Jinak abych ještě tak trochu shrnula to Německo. Byla jsem se školou na výměnném pobytu v Senftebergu. Je to opravdu krásné město. Je fakt obří. Čekala jsem něco menšího. Strašně jsem si to užila! Byla to opravdu bomba. Ale co doma je doma.
No tak začnu asi tou jednou věcí z Česka. Je to knížka 'Hvězdy nám nepřály'. Asi všichni znáte. Objednávala jsem jí po netu na stránce nejlevnější knihy. A i s poštovném mě stála 267,-Kč. Což mi nepřijde nějak moc. Knížku zatím přečtenou nemám, protože jsme měli hodně učení do školy. Takže jsem to nějak nestíhala. Zatím se mi ta knížka strašně líbí! Až jí budu mít dočtenou určitě udělám recenzi.
Teď přejdu k těm věcem z Německa. Ve čtvrtek jsme měli takovej 'nakupovací den'. Na to jsem se těšila asi nejvíc.První jsme s Áďou a Nikčou (zdravím) šli myslím že do Ann Christine. V tom obchodě mají tak strašně krásný věci! Já si tam koupila crop top. Je takový šedý a vepředu má zip. Je to velikost XS což se docela divím no. Docela jsem ho koupila za dobrou cenu. Před slevou stál 9,95 eur a já ho koupila za 4,95 eur. Jsem na sebe hrdá!:D


Další jsme byli v Fashion club. Ten obchod vůbec neznám. Ale je docela vtipný co odtamtud mám. Jsou to ponožky. Dlouhou dobu jsem sháněla nějaký ponožky nahoře s kraječkou. Nikde jsem je fakt nemohla sehnat. A tak jsem si řekla že se podívám v Německu a hle mám ponožky s kraječkou. Ta krajka tam není tak výrazná což jsem docela ráda. Koupila jsem si světle růžový a černý. Ale! Měli tam slevu že 3 páry máte za 5 euro. Takže jsem to využila a ušetřila skoro 2 eura. Takže jsem si koupila ještě takový ty obyčejný ťapky do balerínek. Takže jeden pár ponožek byl za 2,49 euro a ty ťapky 1,99 euro. Ale jak říkám já platila jen 5 euro.






 Dál jsme zavítali do New Yorkeru. Tam jsem koupila mamince náušnice. Mě připomínají takový srdíčka. Ty mě stáli teda 2, 95 euro. A sobě jsem si tam koupila takovou tu sadu perliček. Je tam 8 párů. A to stálo 1,95 eur.

Pak jsme šli do C A. Tam jsem koupila bráchovi tričko se Simpsonovi. On na ně totiž poslední dobou kouká pořád a viděla jsem tam jakože oddělení se Simpsonovi tak jsem se tam šla podívat. To tričko mi přišlo docela dražší no 12 eur, ale zase jako je to dárek a do Německa nejezdím pořád. Teď doufám že to nebudou mít i v ČR. Fotku nemám trička nemám, ale je červené s Homerem a pivem.
Dál jsme nakoupili v Claire's. Ten obchod už na první pohled přitáhl mojí pozornost. Do Německa jsem jela taky s tím že si tam koupím nějakou čelenku nebo věneček s kytičkami. A taky že koupila. Byl taky docela dražší, ale no. Stál 9,99 eur. Je to fakt na čelenku docela drahý no. Ale chtěla jsem si to koupit tak jsem si to koupila. A pak ještě v takovým kalíšku u pokladny jsem viděla věci za 1 euro. A tak jsem to tam tak přebírala a narazila na takovej ten 'dvouprstýnek' s knírkem. Před slevou stál 4,95 eur takže taky dobrý! Když jsem ho přivezla domů mamka mi řekla že je to asi ta nejlepší věc co jsem si v Německu koupila.




 Další už před poslední obchod byl DM. Tam jsem si koupila jedinou věc. A to rtěnku. Dlouho jsem tam nad tím přemýšlela jestli si jí mám koupit. A teď toho nelituji. Je to strašně krásný odstín a myslím že na léto úplně super. Je od Catrice. Slyšela jsem že rtěnky od Catrice a obecně věci od Catrice jsou nic moc. Ale tahle rtěnka mě opravdu nadchla. Je v odstínu 250 Yes, we Can-dy! Rozhodně doporučuji.


A poslední obchod byl obchod s jídlem. Protože jsem už neměla moc peněz tak jsem tam vybrala nějaké bonbony a sušenky pro taťku. Obchod se jmenoval WoolWorth. Bonbony a sušenky vám fotit nebudu no. Protože jsou už snědené.
Takže to by byl celý dnešní článek. Chtěla bych vám poděkovat za něco přes 800 zhlédnutí blogu! Za 1000 bude určitě nějaký Giveaway. Strašně si toho vážím. Doufám že můj blog budete navštěvovat nadále.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Tyhle články prostě žeru!:33 Doufám, že budeš jezdit nakupovat často:D .. palec hore (y)

    OdpovědětVymazat