čtvrtek 8. května 2014

HAUL

A-ahoj:), dneska to bude haul. Protože jsem potřebovala nějaký kraťasy a trička na léto, tak jsme s mamkou ve středu po škole vyrazili do Hradce do Futura. Takže vám ukážu co jsem si koupila. Není toho tak moc.
Jako první jsme byli v Lindexu. Tam jsem si vybrala jen jednu věc. Jsou to černé kalhoty.  Normální obyčejné černé kalhoty. Stáli přesně 499,- Kč. Na zadku mají dvě 'fejk' kapsy a zepředu na stehnách normální dvě kapsy.

Pak jsem si v New yourku koupila 2 věci. První je tričko takové hodně tmavé růžové barvy (na fotce vypadá trochu jinak než ve skutečnosti). Tu barvu mám strašně ráda. Je na něm nápis 'All you need is music' a sluchátka. Stálo mě jen 179,- Kč. Je to prostě obyčejné tričko.
Druhou věcí co jsem si v NY koupila je crop top. Už dlouho jsem nějaký sháněla ale nemohla jsem najít nějaký co by mi přesně padl. Z něho jsem asi nejvíc nadšená. Je takové mint green barvy (na fotce zase vypadá jinak). Je vlastně celý z krajky, ale tam kde je břicho a prsa tak tam je pod tím látka ze stejné barvy. Byl zlevněný z 349 na 249,- Kč. Což je si myslim dost dobrá cena.
Další obchod kde jsem si něco koupila je H&M. Ten obchod naprosto miluju! Mám odtamtud 3 věci. První je vlastně věc kvůli které jsme tam vlastně jeli. A jsou to černé kraťasy. Na zadku jen s jednou 'fejk' kapsou. A pak vlastně se dvouma takovýma malýma na stehnech. Byla to si myslím opravdu super koupě protože jen 249,- Kč za kraťasy?! No nekup to! Už se teším až je budu kombinovat s tím cropem.
Další věc co mám z H&M tak jsou 2 trička. To první je takové šedé až tmavě modré barvy. Na rukávech má dva bílé proužky. Má bílý nápis New york. Cena je 349,- Kč.
Druhé tričko je s krátkým rukávem a modré barvy. Jsou na něm takové palmy. Nevím příjde mi to jako 'California'.
Pak jsme se stavilu i v DM protože jsem potřebovala novou řasenku. Tak jsem si vybrala od Essence I♥ Extreme. Zatím jsem s ní spokojená.
Tak to by byli moje včerejší nákupy. Pro dnešek se s vámi loučím a budu se těšit další čtvrtek. 

Pac a pusu Caroline

2 komentáře: