čtvrtek 5. června 2014

May

A-ahoj:) vítám vás u dnešního článku a budou to měsíčně se opakující se oblíbenci. Dneska to nebude nic moc dlouhýho, ale aspoň něco.


Za tenhle měsíc jsem toho měla hodně do školy. Opravdu každý den písemky, úkoly, zkoušení a tak dál. Však to známe asi všichni. Takže nebyl čas chodit na nějaké oslavy a něco podnikat s kamarádama. Už se nemůžu dočkat prázdnin a obecně léta! Mám plnou skříň různých oblečení na léto. Plánuji udělat i outfity na léto. Ale udělám až bude nějak hezčej svítit sluníčko, protože doma za 1. nemáme pořádně nalepené zrcadlo na zdi takže by to nebylo nic moc ale už brzo budu mít novej pokoj takže to půjde třeba líp a za 2. je že se mi to líbí víc ty fotky venku než vevnitř. Přijde mi to jako i že to prostředí na outfity je hezčí venku. 
7.5 jsem byla v HK nakupovat. Haul už tady je. Jen jsem chtěla to zmínit:D. a vlastně zároveň jsme měli s přítelem už 2 měsíce. Strašně to utíká. 
Pak 9.5 jsme měli ve škole volno. Už nevím co jsem dělala ale asi jsem se učila.
Dál jsem 19.5 ojela do Německa a 23.5 jsem se vrátila. Bylo to tam strašně fajn. Články o tom tu už taky máte.
Jak říkám tak jsme každý týden ve škole psali minimálně 5 písemek. Ale 30.5 jsme měli ve škole dvorní slavnost. To je taková akce co pořádají každý rok deváťáci a určí téma na které se musí ostatní převléct. Letos to byly sporty. Já jelikož jsem asi 5 let hrála tenis tak jsem šla za tenistku. Bylo to strašně fajn!


Dál jsem začala 30.5 pořádně na sobě makat! Ale o tom až někdy v samostatném článku.
Teď se dostáváme už na samostatné kategorie.
Lak: Pro mě je to jednoznačně lak od 'Ocen' v odstínu P3. Na léto si myslím že bude úplně bomba! na fotce je asi o odstín tmavší, ale takový lak mám taky a je taky pěkný. Jen tenhle je světlejší.

 Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=7-7knsP2n5w
               https://www.youtube.com/watch?v=ebXbLfLACGM
Kus oblečení:Pro tento měsíc je to tílko z Reservd. Je takové lososové barvy. Nosím ho docela dost často a líbí se mi ta barva.
Jídlo: Na léto strašně moc miluji saláty! Od těstinovýho přes zeleninový až po ovocný. Ale za květen jsem si oblíbila rajčatový salát. Nevím co k tomu dál říct, prostě salát :D
Pití: Za květen jsem si oblíbila Starbuck. V Německu jsem ho měla poprvý a prostě za ty peníze to fakt stálo. Měla jsem myslím karamelový laté nebo něco. Ale vím 100% že top bylo karamelový. Kdyby byl Starbuck někde poblíž byla bych tam pořád! Jenže mám smůlu že bydlím docela daleko od Prahy ale o prázdninách tam asi pojedeme takže si dám další!
Vlasy: Za květen jsem si asi nic na vlasy moc neoblíbila. napadla mě jen jedna jediná věc, která mi po celý rok pomáhá trošku uklidnit to moje 'háro'. A to je cop na noc. Vím že by se to moc nemělo, ale mě to opravdu pomáhá. Nemám po tom vlasy tak já nevím jak to říct ale ne jako chemlon.
Tak a to by bylo asi za dnešek všechno. a teď jsem si vzpomněla ještě na jednu obrovskou věc za květen a to že naše fena už konečně porodila štěňátka! Jsou 2. Oba kluci! Jsou strašně roztomilí!

Pac a pusu Caroline


2 komentáře: