středa 23. července 2014

June, July

A-ahoj, dnešní článek bude docela opožděně shrnutí měsíce června a jelikož pomalu končí i červenec tak k tomu přidám i shrhutí měsíce července.

 ČERVEN

Začnu zase jako obvykle tím že vám napíšu co se všechno za ten červen stalo. Jak všichni asi známe tak ten poslední měsíc ve škole je nejhorší, protože se píšou všelijaké písemky a tak, ale já si červen i přes to docela užila.
6.6 jsme se ve škole fotili. Vzala jsem si uplně stejný outfit jako jste mohli vidět v outfitech na léto a to vlastně ten poslední akorát bez těch kytiček a s krajkovým bolerkem. Třídní fotka dopadla strašně jako každej rok no. Find me!! (najdi mě)


12-13.6 jsme jeli se školou na výlet. Byli jsme v Jinolicích. Spali jsme v takových malých chatkách někdo po 3 nebo po 4. Bylo tam strašně krásně. Je tam takový myslím že jezero s takovou 'písčitou' pláží.


14.6 byl školou pořádán sportovní den. Soutěží se v pár běhacích disciplínách. Já jsem naštěstí nic neběžela.
19.6 jsem si byla nechat nastřelit další dírku do ucha. Není to jakoby druhá dírka jako normální, ale je to jakoby v tom ušním boltci nahoře. Ani to moc nebolelo.
23.6 jsme měli ve škole volno, protože ten sportovní den byl v sobotu tak jakoby náhradu za to. Jediná výhoda na naší škole.
24.6. nám přišli třídní trička. Kdo sledujete můj instagram tak jste je tam už mohli vidět, kdo ne tak vám sem dám fotku.
27.6 nám konečně rozdali vysvědšení! Kdyby mi to nepokazila blbá občanka, protože jsme zrovna chytli blbýho učitele, tak bych měla samí 'šprtka'. Ne já jsem se tenhle rok dost snažila protože mi tohle vysvědšení jde na školu žejo. Outfit stejný jako na outfit za léto, akorát vyžehlené vlasy.
A teď už jdeme na oblíbence za červen.
Lak: Je to takový fialový lak od Ocean. Za červen jsem ho mohla nosit pořád. Fakt vydrží!
Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=r5yaoMjaAmE
Oblečení:  Můj oblíbenec za oblečení je krajkový crop top z New Yorku. Měla jsem ho myslím že asi ve 2 outfitu ve minulém článku.
Jídlo: Jelikož jsem začala jíst zase zdravě tak je to jakákoliv zelenina nebo ovoce. Nejvíc ze zeleniny mám ráda asi salátovou okurku a za ovoce je to broskev!
Pití: AriZona! Měla jsem ji asi jen 3krát ale každou jinou opříchuť, ale uplně jsem se do ní zamilovala. Měli ji totiž u nás v Bille 'jen' nějak asi za 25 Kč a v Tescu ji mají tuším za 35 Kč. Jenže teď už ji tam nemají a my tu u nás nemáme Tesco:( co budu dělat!?:(
 Vlasy: Není to tak úplně oblečení, ale oblíbila jsem si ty kytičky do vlasů z Claire's z Německa.

 ČERVENEC

 
První dva týdny v červenci měla mamka v práci volno a tak jsme dodělávali pokoje a řešili dovolenou a takový věci. Kam vy jedete na dovolenou?:)
5.7. jsme měli velkou rodinnou oslavu a zaroveň velký smutek, protože si odvezli poslední štěně a to je vždycky nejhorší. Ale jinak to bylo fajn oslava!
6.6. jsem vlastně s kamarádkou Evičkou, tímto tě zdravím, fotili outfity.
14.7. jsem měla svátek. Takže další oslava. Dostala jsem knížku Hledání Alijašky. Rozhodně doporučuji! Není tak skvělá  jako Hvězdy nám nepřály ale je taky krásná!
15.7. jsem si ještě dodělávala pokoj a zdobila nástěnku. myslím že se mi povedela i když tam fotky s někým ještě chybí. Pokoj ještě není pořádně doladěný, až bude udělám článek před a potom o mém pokoji.

16-20.7. jsme byli celých 5 dní na chatě s mojí sestřenicí, bráchou a s dědou a babičkou. Je tam strašně krásně!

18.7. se nám narodil Štěpánek. Nevěsta které jsem byla v dubnu na svatbě už konečně porodila!

Dnes 23.7 to jsou vlastně už 4 roky od vzniku One Direction! S ostatníma Directionerkama se snažíme udělat největší sledovanost What makes you beautiful. Prosím pomožte!  https://www.youtube.com/watch?v=r5yaoMjaAmE 
Lak: Obecně jsem si moc nehty nelakovala přes červenec takže nemám žádný oblíbený lak za červenec.
Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=OJGUbwVMBeA
 https://www.youtube.com/watch?v=MKfzMOC19Fc
Oblečení: Nejvíc jsem asi za červenec nosila takové zeleno-modré kraťasy z Takka.
Jídlo: Valječná omaleta! Nejvíc dobrý jídlo!
Pití: Voda s citronem. Uplně obyčejná voda s citronem.
Vlasy: Teď když je léto a je teplo tak hodně nosím culíky nebo drdoly. Málokrát mám v létě rozpuštěné vlasy.
Tak to by bylo za dneček všechno. Příští článek bude v sobotu. Téma se nechte překvapit!

Pac a pusu Caroline

2 komentáře: