sobota 26. července 2014

Recenze: Hvězdy nám nepřály, Hledání Aljašky

A-ahoj, dnešní článek bude recenze na knížky od Johna Greena a to jsou Hvězdy nám nepřály a Hledání Aljašky. Nebude to nic moc dlouhý článek ale dlouho jsem na to chtěla udělat recenzi. A začnu asi tou známější a to Hvězdy nám nepřály.

Hvězdy nám nepřály

Jak asi všichni víte tahle knížka je i zfilmovaná a já jsem si to stáhla na ulož to bez českých titulků a ještě k tomu je to natočený z kina. Ale určitě plánuji na to jít do kina! Někoho vezmu a budeme brečet spolu. Mě stačilo když jsem brečela u knížka. Pane bože to je fakt tak dokonalá knížka! Ta knížka mi otevřela oči. Nevím proč ale ano. Rozhodně doporučuji film i knížku. Ale ta knížka má něco do sebe. Je toho tam víc a je to trochu jinak než ve filmu. Ale hlavní děj je stejný. Do tý knížky jsem se fakt zamilovala!

Hledání Aljašky

Tahle knížka je taky naprosto božská. Sice nemá na TFIOS ale je fakt dobrá. Nebudu vám tady dělat spoilery a nebudu popisovat děj, protože se najde určitě někdo kdo tu knížku ještě nečetl. Hodně lidí se asi zalekne že jakože 'Aljaška? Vždyť je to stát', ale se státem to nemá nic společného, je to jméno dívky. Tu knížku jsem měla přečtenou asi za 3 dny. A je to fakt pecka!! Také doporučuji. Doufám že i tato knížka bude zfilmovaná.
Chtěla bych vás ještě o něco požádat. Protože jsem dočetla všechny knížky které jsem si přečíst chtěla tak bych vás chtěla požádat o nějaké doporučení nějakých knížek, protože fakt už nemám co číst:( Budu vám opravdu vděčná!! Jinak na další článek se můžete těšit už v úterý a bude to po dlouhé době nějaký TAG.

Pac a pusu Caroline

7 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Hvězdy nám nepřály, jsou super, taky jsem brečela! :) A co se týče toho doporučení, tak ti můžu doporučit knížku Bez naděje od Colleen Hooverové, teď knížku čtu a čte se sama. :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. TFIOS jsem četla a ta je skvělá!:3 Hledání Aljašky si určitě chci přečíst taky:)..Fajn a stručná recenze! :)(y)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně to stojí za přečtení!:) dekuju:)

    OdpovědětVymazat
  5. Aj ja chcem knižku :)) film som si tiež stiahla na ulož to a tiež je to natáčané z kina :)
    Hviezdy nám nepriali je tak úžasný film och už som ho videla aspoň 5-krát :))

    www.allmoblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat