čtvrtek 31. července 2014

WORKOUT

A-ahoj, o tématu dnešního článku jsem se hodně zmiňovala a proto jsem se už konečně rozhodla ten článek napsat. Ano, bude to článek jak se vlastně já tak jako starám o svou postavu. Musím říct že opravdu to cvičení zabírá. Minulý rok jsem se nevešla do dvou kalhot. A tenhle rok úplně v pohodě. Musím říct že jsem na sebe docela hrdá a jsem ze sebou spokojená i když ještě trošku by to chtělo.
Já vlastně cvičím podle obrázků co mám stáhlé v mobilu a z kterých mám sepsaný na papíře plán cvičení. Mám rozdělený na každý všední den asi 6 obrázků. Cvičím v době od 17-19 hodiny. Prý je to tělo nejvíc připraveno na nějakou zátěž a tak. Začala jsem fakt pořádně cvičit 30. května a docela už na sobě poci'tuju změny. Teď bych si život nebo běžný den bez cvičení nemohla představit. Úplně jsem se do toho zamilovala. Miluji ten pocit když pro svoje tělo něco dělám! Cvičím na celou postavu takže břicho, stehna, zadek a ruce. Někdy zajdu třeba na kolečkové brusle nebo na nějakou dlouhou procházku i se psem.



I ve stravě jsem se začala trošku měnit. Piji víc vody a jím víc zeleniny a ovoce. Nejím zase tak moc pečiva co jsem jedla před tím a vyhýbám se sladkým a slaným věcem jako jsou nějaký chipsy a tak. Přestala jsem jíst tak často. Teď se snažím prostě snídaně, oběd a večeře. Mezi obědem a večeří si obvykle dávám nějakou zeleninu nebo ovoce. Vlastně když nejím tak moc často a to sladký tak se mi i zlepšila pleť, což mě taky strašně potěšilo!
Teď vám sem dám obrázky podle kterých cvičím:









Tak tohle by byl celý dnešní článek. Doufám že jsem vás nějak i třeba namotivovala a dala vám inspiraci. Ještě bych vám chtěla říct jedno. Prodávám černé kalhoty značky Black sheep. Nejsou skoro vůbec nošené. Pro případ zájmu mi napište na facebook do zpráv nebo do komentářů.



Pac a pusu Caroline 

2 komentáře:

  1. Obdivuju tě..já vždycky cvičím a po chvíli už zase ne :D ..držím ti palce (yyy) :)

    OdpovědětVymazat
  2. taky jsem to tak chvílema měla, ale teď už je to taková samozřejmost:) Děkuji:)

    OdpovědětVymazat