čtvrtek 23. října 2014

PODZIMNÍ NUDNÉ DNY

 A-ahoj, dneska to bude další z podzimních článků. Protože vy víte že je podzim jeden z mých nejoblíbenějších období, tak jsem se rozhodla na téma podzim napsat víc článků. A dnešní článek bude co dělat když třeba venku prší a vy se nudíte. Všechny věci dělám i já takže to mám ozkoušené a doporučuji!:D Můžeme jít na to!

Fall ♥
 Za 1.
Moje nejoblíbenější věc a vlastně i první věc kterou dělám každý den je že si uvařím čaj a sednu si k mobilu a prostě jen tak sedím nebo ležím, popíjím čaj a relaxuji. Někdy si k tomu pustím i písničky. Buď očko nebo spotify. 

Za 2.
 Uvařím si čaj a sednu si k nějaké pěkné knížce. Jenže mám krizi, nemám žádnou hezkou knížku. Asi si znovu přečtu TFIOS. Ale chci si koupit knížku If I Stay v češtině Zůstaň se mnou. Byla jsem na tom s kamarádkou v kině a je to opravdu boží film, takže si ji budu přát k Vánocům jako knížku.

Za 3.
Pro změnu si uvařím kakao, dám si na to šlehačku a sednu si k televizi. Kouknu jestli dávají něco pěknýho nebo pustím očko a zase jen relaxuji, protože to na podzimu mám nejvíc ráda, relaxování!

Za 4.
Opět si uvařím čaj. Moje odpoledne by bez čaje nebylo odpoledne, takže proto si pořád vařím čaj.:D A sednu si ke stolu. Buď plánuji články, dělám úkoly nebo se učím. Mám u toho zapálenou svíčku.

Za 5.
A to už je poslední a asi nejjednodušší typ. Prostě zalezu do postele a spím! Je to nejjednodušší činnost! Tohle dělám hlavně v pátek, mám od 7 hodin ve škole. Takže pak dospávám co jsem nenaspala.

Takže tohle by byli moje typy na podzimní nudné dny. Doufám, že jsem vám třeba i poradila, ale spíš ne. Jen jsem chtěla napsat něco nad čím nemusíte přemýšlet.
A napište mi prosím do komentáře jaké články by jste chtěli, protože mně došly nápady :(. 

Pac a pusu Caroline

6 komentářů:

  1. Opravdu oddechový , ale pěkný :-) N.

    OdpovědětVymazat
  2. zkus třeba napsat seznam tvých nej filmů:) ale jinak pěkný lehký článek:)

    OdpovědětVymazat
  3. S kým jsi na tom byla v kině?:) napiš něco o kamarádech:)

    OdpovědětVymazat