čtvrtek 27. listopadu 2014

(Ne)Přátelé |2

A-ahoj, jedna holčina mi psala abych napsala další článek o kamarádech. Jestli čtete můj blog už dýl, tak si možná vzpomenete že už jsem jeden takovej článek napsala. Při čtení jejího komentáře mi to přišlo jako super nápad, protože se od té doby dost věcí změnilo. V tomhle článku bych vám ráda trochu do podrobna představila moje kamarády.


Dál jsem jsem se chtěla zeptat, jaký články byste chtěli na Vánoce??:) Strašně se těším a chci vědět jaké články byste chtěli na Vánoce vy. 


První věc na kterou se holčina ptala byla s kým jsem byla v kině na If I Stay když jsem se o tom zmínila v jednom článku. Byla to moje kamarádka, která bydlí ve vedlejším městě. Možná bych vám sem mohla napsat jak jsme se poznali, není to nic co by nebylo obvyklého. Ona chodila s mým v té době nejlepším kamarádem, já jakož to kamarádská Kája jsem si jí přidala a začali jsme si hoodně psát. Psali jsme si all day all night. No a pak že by jsme mohli jít do kina. Byli jsme už dvakrát společně. Poprvé to bylo na Divergent a po druhé teda na už zmiňovaném If I Stay. No a tak jsme se začali bavit. A jsem za ní neskutečně ráda! Protože mi v hodně věcech pomohla a poradila!!
Další otázka byla s kým se bavím tady na vesnici. No abych pravdu řekla tak jakoby se všemi. Protože je to malá vesnice takže se tady všichni známe, ale asi úplně nejvíc tady z vesnice se bavím s mojí spolužačkou. S tou jsem pořád. Ráno se vidíme na zastávce pak jsme celej den spolu ve škole a pak spolu jedeme domů. Známe se už od školky, myslím, a je to prostě zlato♥. Jediná věc co mě štve, že za rok už to takové nebude. Každá bude na jiné škole a nebude to jako dřív. Ale co, teď nesmím myslet dopředu, jinak bych se zbláznila. Takže musíme užívat ten poslední rok.!
 Další taková osůbka s kterou jsme se dlouho neviděla a to bydlíme ve stejné vesnici ještě k tomu přes silnici no prostě nepochopíte je bývalá deváťačka od nás ze školy. Strašně mi na škole chybí. Je divný ji už nepotkávat na chodbách :(.
Jinak se z vesnice bavím tak se všemi. Jak říkám, máme tady dobrý vztahy, někdy se tam nějaká pomluva, ale to asi všude žejo.
Další a poslední část jednoho komentáře od holčiny je taková jestli se bavím spíš s vrstevníky nebo staršími. Tohle bude asi nejdelší část tohoto článku. Takhle, mám kamarády i vrstevníky i starší. Je to strašně těžká otázka. Co se týká holek jako kamarádek tak mám víc kamarádek vrstevnic. A je to tím že už na té škole jsem nejstarší tak nemám nikoho s kým bych se bavila z vyšších tříd. Většinou se s holkami ze třídy bavíme koho jsme dneska potkali co tamhle ten novej kluk ve škole, s některýma i o kosmetice, módě a zase takových věcech. Je to dost různý. Zatím co ty starší holky to je taky něco jiného. Počítala jsem a těch starších jako holek mám jen 3. Ale za to jsou to úplně ty nejlepší holky co znám! A zase je to bavení s nima o něčem jiným. Většinou se vídáme po dlouhé době takže si řekneme co nového a tak. Převážně jsou to teda témata na kluky no.
Pak jsou tady kamarádi jako kluci. Obecně jsou to taky spíš vrstevníci. A má to ten stejný důvod jako s holkami. Jsem tam nejstarší takže nemám nikoho staršího ale vlastně jo, můj BFFák je starší, cimz ho moc zdravim❤:(. Ale někteří moji kamarád se nechovají jako 14 letí blbci ale jako už starší kluci. Což mi vyhovuje. A dál téma kluci jakože boyfriend. Já bych teda osobně nechodila se 14-ti nebo 15-ti letým klukem. Nevím důvod, prostě to tak mám. Napište mi jak to máte vy.
Tak, to by byl dnešní článek. Byl oproti tomu minulému dost obsáhlý, tak snad jste rádi.

Pac a pusu Caroline

8 komentářů: