středa 19. listopadu 2014

Fotograf - David Stejskal






A-ahoj všichni, dnešní článek bude kratší, little bit reklama na mého kamaráda fotografa. Tady je jeho web a jeho facebooková stránka.


 Nejvíc nejhezčí fotky♥ (best of best) :

















 Fotí strašně hezky, opravdu božsky musím říct. Rozhodně s ním plánuji nějakou menší spolupráci. Takže se můžete těšit i na moje fotky. Rozhodně koukněte na jeho web i facebook. Nejradši fotí auta většinou BMW do budoucna má sehnaný kontakt na pána co bude mít lamborghini. Pak taky fotí portréty a glamour, glamour je něco mezi aktem a portrétem no můžete sami kouknout na jeho web. Sice moc fotografů neznám, ale on je fakt dost dobrej. Dělá to co ho baví a to se v téhle době cení. Myslím, že ho využiji i na zimní outfity. Takže se můžete těšit.
Sama ráda fotím, ale nějak na to nemám super foťák, ale stejně mě to baví. Snad budu mít někdy tu možnost si nějaký ten lepší foťák pořídit a víc se tomu věnovat. Ale určitě to nebude v nejbližší době.
Omlouvám se, že dneska to nebyl nějak dlouhý článek, ale nějak není moc času psát pořádné články. Ale chtěla jsem se zeptat, jaké všechny články by jste chtěli týkající se Vánoc? Mám v plánu hodně článku kolem Vánoc tak kdyby jste měli nějaké téma o na vánoční článek určitě napište.

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Přiznám se, že se mi hodně líbí hned ta první fotka toho auta v myčce, a pak hlavně fotky přírody a zvířat! a ten pán na lavičce? to je fascinující fotka, taková k zamyšlení :)
    Ale portrety a galmour, nevím no, asi už jsem viděla i lepší fotografy :)

    OdpovědětVymazat
  2. prosímtě, nevíš jestli si za to focení něco účtuje? jestli ano, tak kolik přibližne?:)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za názor! :) Glamour jsem začal fotit teprve nedávno stále se učím se vším pracovat :) Jinak děkuji za názor! :)

    OdpovědětVymazat