čtvrtek 26. března 2015

MY BREAKFAST 2015

A-ahoj, dnešní článek budou moje snídaně 2015. Když jsem dělala tenhle článek minulej rok, tak měl docela ohlas. Takže jsem se rozhodla udělat článek znova, protože se moje snídaně trošku změnily.

Snídaně je pro mě něco jako must have. Bez snídaně to nejsem já a jsem fakt protivná. Proto se radši ráno nasnídám a normálně funguju. A proto vlastně taky tenhle článek dělám. Asi moje nejčastější snídaně ve všední dny kdy musím do školy je obyčejné musli s mlékem nebo prostě nějaké čokoládové lupínky. Nesmí chybět nějaký ovocný čaj, protože ráno bez čaje si nedokážu představit.
Další z mých snídaní, spíš víkendových, jsou ovesné kaše s různým druhem ovoce. Jako třeba banány, jahody a borůvky. Jsou to moje nejoblíbenější snídaně, protože mě zasytí do té doby než je oběd a to mi stačí. My kupujeme normální ovesné vločky a doma si je uvaříme s mlékem. Neděláme žádné instantní. Tyhle mi přijdou lepší.

Jako jednu z takových těch normálních a úplně obyčejných snídaní tu mám vajíčka. Jednou jsem zkoušela si udělat vajíčka a dát si je na opečený toust + nějaké nakrájené jablko. Podle mě to byla fakt mňamka! Rozhodně doporučuju! A jako druhý pokus s vajíčkama jsem udělala  normální míchaná vajíčka a k tmu jsem si nakrájela čerstvou červenou papriku. Taky delikatesa. K obou samozřejmě nesměl chybět čaj!


A jako poslední snídani je teď velmi slavné smothie. To ráno jsem si udělala banánovo-kiwi smothie. ´Tuhle kombinaci doporučuju. Vůbec jsem tam nedávala cukr a stačilo mi to. Je to dost sladký i bez cukru. Dala jsem tam pak jenom mléko a trochu bílého jogurtu. Fakt super!

Takže doufám, že se vám článek líbil a omlouvám se, že vyšel takhle pozdě, ale nebyl odpoledne čas a ještě se mi aktualizoval notebook takže jsem mu sela ještě čekat. Jinak děkuju za potěšující komentáře u předchozího článku! Děkuju za podporu.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Úžasné! Ty snídaně vypadají fakt bombově! Určitě nějaké vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě vyzkoušej :) jsou moc dobrý,všechny:)

    OdpovědětVymazat