pátek 30. října 2015

TIPY A RADY JAK NA BLOG

A-ahoj, vítám vás u nového článku. Omlouvám se, že minulý týden nebyl článek, ale nebyl ani moc čas, takže tak. Neměla jsem ani nápad jaký článek napsat, ale nějak jsem si vzpomněla na to že jste i psali do komentářů abych napsala nějaké tipy a rady jak na blog. Takže to tu máte!


1. TÉMA
Nejdřív byste si asi měli najít téma o kterém bude Váš blog. Jestli to bude více o sportu nebo kosmetice a módě. Je to samozřejmě jenom na vás a vaší fantazii. Možná by to chtělo co nejoriginálnější téma, aby to lidi zaujalo.

2. VZHLED
Podle témata si pak můžete udělat vzhled blogu, jaký si budete přát. Já na vzhledu mého blogu naštěstí nejsem sama, takže i vy jestli se v tom tolik nevyznáte jako já, tak byste měli kontaktovat někoho kdo se v tom vyzná a netrápit se s tím sami. Buďte kreativní!

3. NÁPADY
Pak když máte všechno tohle tak už jen stačí nápady na psaní článků.

4. SPOLUPRÁCE
Teď už jen stačí se s blogem posouvat dál. Takže, hledat si nějaké spolupráce s různými eshopami nebo ostatními blogy, sdílet svůj blog na různých sociálních sítích nebo se zmínit kamarádům, kteří to můžou poslat dál. Je spoustu možností jak se se svým blogem prosadit. Hlavní je být originální a tím blogováním fakt žít, nebát se ničeho. Hateři tu budou vždycky a všude, s tím nic neuděláte, ale musíme si tím každá blogerka projít. Pak se vám to všechno vrátí a budete ze sebe mít radost, když uvidíte ty pozitivní komentáře.

Tak to by byl dnešní článek. Snad jsem vám aspoň trochu s něčím pomohla a třeba i motivovala vás k založen vlastního blogu.

Pac a pusu Caroline

8 komentářů:

  1. Rady, které udává každý, zato jsou pravdivé a měli by se jimi lidi řídit. :)

    http://sayesss.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá motivácia! :) Ja s blogovaním len začínam, takže dúfam, že sa mi bude dariť.
    Weirdhouse

    OdpovědětVymazat
  3. Fajn rady, keďže začínam s blogom, pokúsim sa nimi riadiť :)

    ladyminimalism.com

    OdpovědětVymazat
  4. Pekne si to zhrnula, dôležité je hlavne písať o tom, čo blogera baví a potom to už ide samo. Propagácia blogu je pomerne náročná vec, tu pomáha asi najviac komentovať blogy iných blogerov a dúfať, že sa im ten tvoj zapáči.
    Bianka

    OdpovědětVymazat