neděle 27. prosince 2015

CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM

A-ahoj, dneska bych vám chtěla ukázat co jsem dostala k Vánocům. Mě baví tyhle články číst u ostatních blogerek a koukat se na tyhle videa u youtuberek, proto jsem se rozhodla, že ho taky napíšu. Snad se vám to bude líbit. Neberte to jako nějaký vychloubání. Jestli tyhle články nemáte rádi, tak je nečtěte. Jdeme na to!


První co jsem dostala ode mě pro mě je rtěnka od Macu a koupelnový balistik od Bomb Cosmetics. Tu rtěnku mám v odstínu Snob. Je hrozně krásná. Nádherně voní a je krásně pigmentovaná. O rtěnce od Macu jsem snila dlouho a konečně jsem si ten můj sen splnila. Mám jí z eshopu notino.cz. Jsem z ní opravdu nadšená! A ten koupelnový balistik je taky moc super. Včera jsem si udělala pohoda večer, zalezla jsem do vany a dala si tam právě tenhle balistik. Krásně voní a když jsem vylezla z vany, tak jsem měla krásně hebkou pokožku. A voním ještě teď. Opravdu to ze sebe cítím ještě teď. Takže rozhodně doporučuji. Také ho mám z eshopu notino.cz.



Další tady mám dárek od své spolubydlící, kamarádky a spolužačky dohromady. S ní jsme se domluvili, že si vzájemně koupíme Eos. Já od ní dostala svůj vysněný Coconut Milk a já jí dala Sweet Mint. Já jsem s tím svým velmi spokojená. Krásně voní a také hydratuje.


Další dárek je od mého přítele. Jak můžete vidět na fotce, jsou to super hodiny a svíčky ve tvaru srdce. Moc mě to překvapilo. Je to opravdu krásný dárek. Už je mám pověšené v pokoji a nádherně se mi tam hodí. A protože miluju svíčky, tak mi těmito svíčkami udělal super radost.


U babičky jsem dostala tuhle kosmetickou sadu od Dermacol. Je tam tělové mléko, krém na ruce a sprchový gel. Všechno voní po hroznech s limetkou. Mělo by to být antistresové, tak uvidíme. A ještě jeden dárek tam na mě čekal. Protože moje sestřenka studuje zubaře, tak mi dala kartáček na zuby. Zrovna nový potřebuju, takže se to hodí.


 Když už jsme u té kosmetiky, tak jsem od tety dostala tuhle kosmetickou taštičku od Nivei. Taštička se mi bude hodit na intr a věci uvnitř také. Je tam lehké tělové mléko, dvoufázový odličovač očí a make-upu, lehký krém na ruce a obyčejný krém. Kosmetika se nikdy neztratí. A ta taštička se mi bude hodit.



A poslední věc z kosmetiky tady mám sadu od Fa. Obsahovala sprchový gel a deodorant. Určitě to využiju. Krásně to voní a líbí se mi jak je to růžové. 


Další tady mám oblečení. První tady mám tričko, které je hrozně super. Jak asi víte, tak studuju zdravotnickou školu. Proto jsem dostala tričko, které vypadá jako bych byla sestřička. Je to fakt super tričko a super nápad. Dál tady mám další tričko. Tohle je s dlouhým rukávem, takže to se teď na zimu opravdu hodí. Má takovou krásnou barvu, takže se mi fakt líbí. Předposlední tady mám rukavice. Jsou to hrozně roztomilý palčáky a kožíškem uvnitř. Jsou fakt krásný. A jako poslední věc z oblečení tady mám takovou krásnou huňatou vestičku. Má i kapuci, takže to je úplně roztomilý. Hrozně se mi líbí. Mám z ní velkou radost.


 Pak tady mám dárek, který jste mohli vidět v mém wishlistu. Je to knížka od holek z A Cup Of Style. Mám je moc ráda, takže jsem z té knížky opravdu nadšená. Je tam hodně věcí, které určitě využiju. Je opravdu super!


Předposlední dárek tady mám tenhle batoh. Jak jsem psala už v nějakém článku, tak se mi rozbila moje taška ve který jsem chodila do školy, takže jsem potřebovala něco nového v čem bych mohla chodit do školy. Tenhle batoh se mi moc líbí. Má krásný pastelový barvy. A je i docela velký, takže do školy ideální.


A poslední a největší dárek je Fujifilm Instax Mini 8. Přála jsem si ho hodně dlouho a teď ho konečně mám. Je to opravdu super věc. Vypadá to jako taková hračka, přitom to umí takový super věci. Dostala jsem k tomu i ty papírky do toho, takže jsem spokojená. Mám tedy ten růžový. Jsem z něho opravdu nadšená.


Tak to by byl dnešní článek. Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Co jste našli pod stromečkem vy? Užívejte ještě pár dní z roku 2015 a těšte se na rok 2016.

Pac a pusu Caroline

9 komentářů:

  1. Hezké dárečky, jen bych uvítala příště, aby fotky byly vetší :-))


    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  2. Podobnú sadu od Nivei som mala možnosť recenzovať ♥ Pekné darčeky si dostala (:

    ♡ What I got for Christmas 2015? ♡

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně moc Ti závidím Polaroid! :)
    Sama jsem si ho moc přála, ale bohužel jsem ho nedostala, ale mám v plánu si ho pořídit letos! :)
    Mluvím o něm ve svým novým článku na blogu -> www.elliderooth.blogspot.com
    Boží dárky!! :)

    OdpovědětVymazat