úterý 1. prosince 2015

NOVEMBER

A-ahoj, zdravím vás u dalšího článku a i prvním článku za prosinec. Dneska to budou oblíbenci za měsíc listopad. Plánuju tenhle týden ještě článek 3 měsíce na intru a pak už chystám vánoční články. Tak můžeme jít na to!


13.11 jsme měli ve škole studentský den. Každý rok je nějaké téma, za které se musíte převléct. Letos byl haloween. Tady máte moji fotku. Snažila jsem se napodobit nějakou děsivou panenku. Inspirovala jsem se Shopaholic Nicol a Teri Blitzen.


27.11 jsme s rodinou slavili bráchovi narozeniny. Mamka mu upekla dort ve tvaru piana, protože hraje na piano. Líbí se vám?


Lak: Nějaký nový oblíbený lak nemám, protože pořád nosím ten samí, který jsem vám ukazovala asi tisíckrát. Takže nic nového.

Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=VSItJKT3E3A&list=PLs2ZeyqepwZzlQ5dP88V5DZY0NtmPkXKK

Oblečení: Za listopad jsem si oblíbila šálu, kterou jsem zmiňovala v článku o podzimu. Je to tahle nádherně huňatá šála z Takko Fashion.


Jídlo: Za jídlo tady nic nemám. Bohužel.

Kosmetika: Za kosmetiku tady mám trochu jiný druh kosmetiky. Vlastně to není vůbec kosmetika. Je to parfém od Katy Perry Killer Queen. Chci se o tom zmínit, protože je to opravdu nádherná vůně. Úplně ji miluju. Dokonce mi kluk z tanečních jednou pochválil jak voním a to jsem se právě voněla tímto parfémem. Mám ho z eshopu notino.cz. Je fakt boží. Můžu ho jedině doporučit.


Tak to by byl dnešní článek. Ještě jeden článek a začne vánoční edice. Napište mi, co byste chtěli za vánoční články prosím. 

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Dort vypadá skvěle! A tu šálu si chci taky co nejdříve koupit :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Shodou náhod mám naprsto stejnou šálu doma a i když je před pár lety nechtěla nosit ani omylem, teď je miluji! :DKaty Perry si přeji letos k Vánocům. Jak píšeš, voní překrásně a má velice pěkný vzhled. :)

    OdpovědětVymazat