čtvrtek 3. prosince 2015

TŘETÍ MĚSÍC NA INTRU

A-ahoj, dnešní článek bude další ze série z intru. Už je to třetí měsíc co jsem tady na intru. Hrozně to utíká. Přijde mi to jako včera. Tak jdeme na to.
Tenhle měsíc toho bylo opět hodně ve škole. Když se kouknu do diáře na listopad, tak tam je prostě každý den nějaká písemka. Asi si musím zvyknout prostě na to, že to takhle už prostě bude. Ale jedna událost s intrem byla a to bylo divadlo. Byli jsme na 'Poslední trik G. M.'. Bylo to hrozně super. Moc jsem si to užila. Bylo to vtipné, ale zároveň jsme se dozvěděli něco o jeho životě. Takže určitě doporučuju, kdybyste někdo nevěděl na co jít do divadla.
Co se týče poznávání nových lidí, tak jsem se docela seznámila. Nějak pomocí kroužku, který tu na intru je. Dělali jsme palačinky a nějaké holky si ji přišli koupit. Tak než e udělala, tak jsme se tak nějak seznámili a už se zase tak nestydím jako na začátku. Když si vezmu první den když jsem tu byla a dnešek třeba, tak znám víc lidí, nestydím se tolik a bez problémů si půjdu dolů ohřát jídlo. Takže jsem se sebou docela i spokojená, že jsem se takhle odhodlala. Jsem teď tu fakt jako doma. Akorát mě mrzí, že tady nemůžu mít pořádnou vánoční výzdobu. Bez svíček nevím jak to dám. Ale chci si sem přivést aspoň nějaké vánoční obrázky a světýlka. Aspoň něco no.
Co se týče školy, tak jsem pořád spokojená. Už i literatura mě začala víc bavit. Teď už jen ta čeština. Nebavilo mě to hlavně kvůli látce, kterou jsme probírali. Takže jsem ráda, že jsme tohle téma už ukončili a konečně to začne být trochu zábavnější. Takže super!!
Dneska je to trochu kratší, ale už nemám co říct. Je to tu fakt strašně super! Příští článek bude už z vánoční edice. Takže se těšte. A napište mi do komentáře, co byste chtěli ode mě za články na Vánoce. Mám vás hrozně ráda!
PS: Teď jsem se vrátila ze sprchy a uvědomila jsem si, že jsem se vám chtěla zmínit o jednom balzámu na vlasy. Já jsem teď začala používat tenhle od L'oréal Paris. Je z kolekce Elseve Extraordinary Oil. Já jsem ho teda koupila v drogerce, ale můžete ho sehnat i na parfums.cz. Nádherně voní a krásně ty vlasy vyživý a prostě jsou takový krásný a tak! No prostě si to musíte vyzkoušet. Takže hned teď objednat na parfums.cz!! Fakt je super!!


Pac a pusu Caroline

4 komentáře:

  1. Pekný článok! :) Ja by som na intráku asi nedokázala prežiť.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že by jsi určitě přežila a zvykla si jako já :):D

      Vymazat
  2. Já jsem v devítce a rozhoduju se, kam na školu... tedy školu už mám, akorát mi jezdí fakt blbě autobusy tak jsem přemýšlela o intru, a stále nevím no... Ale když ty si tam docela spokojená.. :D

    DENYII

    OdpovědětVymazat