neděle 3. ledna 2016

SILVESTROVSKÉ LÍČENÍ

A-ahoj, vítám vás u prvního článku za rok 2016. Ani nevíte jak jsem se na nový rok těšila, ale vůbec nevím proč. Tenhle článek měl vyjít ještě 31.12, ale nějak mi nevyšel čas, tak ho musím psát až teď, což mě mrzí, protože je to článek o tom jak jsem se já nalíčila na Silvestr. Bohužel. Ale tak třeba to využijete na jiné příležitosti, nebo na další Silvestr. Tak jdeme na to!

První fotka a zrovna #nomakeup Kája :( Jak se vám líbím bez makeupu??

 Tak jako prví si samozřejmě pleť vyčistím. Já používám od značky Bione Cosmetics zklidňující čistící odličovací pleťové tonikum s aloe vera. Mě to teda moc vyhovuje. A jako krém mám od Ryoru, krém s fytosfingosinem a irisem. Ani jedna zmíněná položka mi nic neříká, ale je to pro aknózní pleť.


Protože potřebujeme aby makeup vydržel celou noc tak použiji bázi pod makeup od Mary Kay a na to dám makeup od Dermacol. Já ho používám už dlouho, takže vám ho mohu i doporučit. Je skvělý!


A všechno zapudrujeme! Použiji můj oblíbený pudr od Avonu a štětec na pudr od Ebelin, který můžeme najít v drogeriích DM.


A teď už na hlavní část večera. Já jsem pro celé  oční líčení použila paletku od Makeup Revolution Iconic 3. Jako podkladový stín jsem použila takový tmavě hnědý stín. Pak jsem do středu oka dala takový světle stříbrný stín. Dál jsem do záhybu oka smíchala bordó stín a tmavě hnědým stínem. A nakonec jsem do vnitřku oka dala nejsvětlejší stín z paletky na projasnění oka. Používala jsem normální štětec na oční stíny od Ebelin a na blendění jsem použila od Makeup Revolution E103.



Pak jsem celé líčení doplnila jenom řasenkou od Rimmel London Wake Me Up.

Celkový look!


Na vlasy jsem použila jenom tohle pěnové tužidlo pro vlnité vlasy od Wella. Jelikož mám kudrnaté vlasy, tak tohle je super, protože mi to udělá hezčí vlny. Je to opravdu super! 


Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám líbil. Jak jste se namalovali vy na Silvestr? Užili jste si ho?

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Ahoj, škoda těch fotek, líčení z nich nejde moc vidět :/
    http://prikrylovatereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka stínů je krásná také ji mám. Jen škoda, že fotky jsou foceny při tak špatných podmínkách.

    OdpovědětVymazat