čtvrtek 21. července 2016

JUNE

A-ahoj, dnešní článek bude o červnu. Sice trochu pozdě, ale přece. Takže, tady jsou oblíbenosti za měsíc červen. 


23.6. jsme byli s mojí třídou na raftech. Bylo to fakt super. Moc jsme si to všichni užili si myslím. Taky jsme byli všichni druhý den na umření, protože jsme se spálili.


29.6. se toho dělo víc. Nejdřív jsme byli se školou v Klicperově divadle na Romeo a Julie. Byla to hrozná sranda. Určitě tam jděte kdo jste z Hradce. A pak jsme byli s mojí spolubydlící na Bubble, protože to byla naše poslední noc na intru. Takže jsme to byli zapít.




Lak: Mám tady lak od Maybelline New York Colorama. Je v odstínu 322. Já jsem si s ním lakovala nehty u nohou a vypadá krásně ve vodě. Je to totiž taková červeno- růžová barva a vypadá naprosto nádherně.


Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=zAzAvA_YdMI
Oblečení: Za oblečení tady mám tento černý bomber. Mám ho už asi druhým rokem z Takko Fashion a pořád je super. Nosím ho teď skoro pořád. Je prostě bezva!


Jídlo: Za jídlo tady mám letní ovoce. Například borůvky, maliny a jahody. Tohle ovoce teď naprosto miluju!!
Kosmetika: Jako kosmetiku tady mám Victoria's secret body sprej. Ten mě zachraňuje vždy, když jsou velká vedra. Můžu jenom doporučit. Já mám vůni Secret Charm a nemůžu si ji vynachválit. Tenhle tělový sprej i lak můžete najít na notino.cz.


Tak, snad se vám dnešní článek líbil. Naplno užívejte prázdniny a léto. Hlavně buďte se vším opatrní! :D

Pac a pusu Caroline

4 komentáře: