pondělí 8. srpna 2016

JULY

A-ahoj, máme tady zase nový měsíc a s novým měsícem jsou tady i oblíbenci. Tentokrát to budou oblíbenci za červenec. Tak jdeme na to!!


4.-7.7 jsme byli s mamkou a bráchou na dovolené na Rozkoši. Článek o této dovolené najdete zde.


8.7. jsme s přítelem vyrazili na šlapadla do Pastvin. Někdo asi Pastviny znáte. Je to super místo na uklidnění. Hrozně ráda tam jezdím.


13.-15.7. jsme zase s přítelem vyrazili na výlet za jeho ségrou do Ostravy. Bylo to moc super. Byli jsme nakupovat v Nové Karolíně, v kině a hodně venku s kočárkem. Moc jsem si to užila.

Lak: Já jsem si 27.7. nechala udělat nehty. Ale ne přímo gelové nehty, ale byl to jenom gel lak. Kdo mě sledujete na Snapchatu kde jsem jako zaprdek, tak jste je mohli vidět. Já je bohužel na fotce nemám a nemůžu vám je ani vyfotit, protože už je mám oloupané. Byly růžové a na prsteníčku jsem měla stříbrné třpytky. Byla jsem s nimi moc spokojená.

Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=hdw1uKiTI5c

Oblečení: V červenci jsem hodně nosila tyhle šatičky z H&M. Jsou fakt super letní a pohodlné. Měla jsem je jak na večeři, na oslavě nebo i u vody. Dají se vzít na všechny události.


Jídlo: Toto se asi za jídlo považovat nedá, ale moc jsem si to v červenci oblíbila. Je to ledový čaj, který jsem měla v minulém Brandnooz boxu. Na tyhle horké dny super!


Kosmetika: Mám tady tuhle tvarující řasenku na obočí od Maybelline New York. Je v odstínu medium brown. Moc jsem si to oblíbila. Je to hrozně lehká aplikace. Není to žádné dlouhé vykreslování obočí, jen to rozčešu a vím, že to obočí mám aspoň trochu upravené. Takže určitě doporučuji!


Tak to by byl dnešní článek. Chystám pro vás soutěž, takže se těšte!!  Jak jste strávili první půlku prázdnin vy? 

Pac a pusu Caroline

2 komentáře: