pondělí 29. srpna 2016

ZPÁTKY DO ŠKOLY - OUTFITS

A-ahoj, dnešní článek bude další z edice 'zpátky do školy'. Tentokrát to budou nápady na outfity do školy. Všechny věci jsou ze stránky shein.com. Mají tam teď docela velké slevy, takže se tam běžte podívat. Ale až si přečtete tenhle článek!! :)

První outfit se skládá z bledě modrých šatů s volánky, bílých platformových sandálů a růžového batůžku. Hrozně se mi líbí trend pantoflí s platformou. Musí to být hrozně pohodlné. Šaty jsou spíš na léto, ale když se přes ně vezme jenom nějaká bundička a leginy, tak je to super i na podzim. A ten růžový batůžek je prostě boží. Strašně se mi líbí.  


Druhý outfit je ze tmavě zeleného trika, modrých sepraných džín, černého batůžku a bílých tenisek. U trička se mi líbí ta odhalená ramena a šněrování ve výstřihu. Modré džíny jsou klasika. Ty se prostě hodí ke všemu. Pak už jenom pohodlné bílé tenisky a praktický černý kožený batoh.   


A třetí outfit se skládá z volného overalu, černé kabelky s třásněmi a černých šněrovacích bot na podpatku. Já mám overaly hrozně ráda. Jsou nehorázně pohodlné, ale nejhorší je, když si chcete odskočit, tak se musíte celá svléknout. Doplnila jsem to jenom obyčejnou černou kabelkou s třásněmi a botami na vysokém podpatku se šněrováním. Asi to do školy není moc pohodlné, ale k tomu overalu mi to sedí.

Tak to by byl dnešní článek. Hrozně mě děsí, jak ty prázdniny utekly. Ale hodně jsem toho zažila, takže to bylo skvělý. Jak jste si užili prázdniny vy?? :)
Snad se vám outfity líbily a uvidíme se zase ve čtvrtek!!

Pac a pusu Caroline

6 komentářů:

  1. Nejvíc sem se chytla k druhému outfitu ♥ mám ráda neobvyklá trička a tohle je hrozně krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě také a s kombinací jednoduchých kalhot je to super :)

      Vymazat
  2. Za mě je nejhezčí první, do toho růžového batůžku jsem se naprosto zamilovala!
    A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkuji! :) I já tobě jsem dala odběr, máš krásně zpracovaný blog :)

      Vymazat