čtvrtek 10. listopadu 2016

NOTINO.CZ - BOX VZOREČKŮ

A-ahoj, dnešní článek bude recenze na vzorečky, které mi přišli ze stránky notino.cz. Asi si říkáte, co je to za novou stránku. Je to ta stejná jako parfums.cz, ale přejmenovali se. Důvod je jednoduchý. Chtěli se ve všech zemích jmenovat stejně. A já to i docela chápu. Někde v Anglii třeba parfums neměli, ale měli už notino. Tak jsme se do toho zapojili taky. A jsem ráda i docela. Byla to taková velká radikální změna. Ale teď už jdeme na ty produkty, protože jich je docela hodně. 


Všechny produkty jsem si rozdělila do 5 kategorií. První jsou parfémy a toaletní vody. Mám tady parfém od značky Hugo Boss. Ta je docela dost silná. Doporučila bych jí spíše ženám a ne dívkám mého věku. Sice když se rozleží, tak voní pěkně, ale pořád v tom vidím spíš moji mamku, než mě. Pak tady je další parfém, ale od značky Escada Desire Me. Ta už není tak moc silná. Navoněla bych se s ní možná i já. Mě přijde taková svěží, ale pořád nádherná vůně. A poslední tady je toaletní voda od značky Puma. Ta mi přijde taková nejvíc svěží z nich. Taková hodně sportovní a pro teenagery.


Dál tu je kategorie vlasy. Jsou tu přípravky na péči o vlasy a i nějaký styling.


Jako první tady je lak na vlasy od Toni&Guy. Tuhle značku znám ze všech různých reklam a tak. Nikdy jsem ale od ní nic neměla. Takže jsem ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet. Mě na vlasech vydržel dlouho a hlavně mi nedělal takový ten divný moc přelakovaný účes. Asi víte co myslím. Opravdu jemně zafixoval všechny nedokonalosti na mé hlavě.


Pak tady je kondicionér od značky Klorane. Já jsem ho použila jenom jednou a ještě k tomu ve vaně. Úplně nesnáším mytí vlasů ve vaně, radši ve sprše. Docela hezky voní a řekla bych, že i ty vlasy hezky umyje a dá jim takovou tu jemnost a svěží vzhled.


Pak tady mám tenhle olejíček na vlasy od značky Orofluido. Ten jsem bohužel ještě nevyzkoušela. Měl by se nanášet do vlhkách vlasů na konečky. Docela jsem na to zvědavá, protože na vlasy olejíčky hodně používám. Mám totiž bohužel suché vlasy a konečky. Ale dám vám hned vědět jak fungoval.


Dále tady jsou tyhle gumičky. Ty asi všichni znáte. Prý jsou pro vlasy úplně nejzdravější. Mě vůbec nevyhovují. Tahají mě a pořád se mi do nich vlasy zacuchávají. A to opravdu nechci. Takže za mě ne. Ale chápu, že ten kdo má jemňoučké vlasy, tak mu to vyhovuje.


A jako poslední z kategorie vlasy tady je šampon od značky Sylveco. Je to regenerační šampon s ovsem a pšenicí. Tenhle malý balíček, mi na moje husté vlasy ani nevystačil. Proto ho nemohu ani pořádně ohodnotit. Ale myslím si, že kdyby ho tam bylo víc, tak by to škoda nebyla. Bylo by to určitě lepší. Jinak si myslím, že je na vlasy určitě účinný.


Další kategorie tady je tělo. Mám tu 2 sprchové gely a 1 přípravek do koupele.


První sprchový krém je od značky Weleda. Nevím, jestli si pamatujete, ale jednou jsem tady už recenzi na sprchový krém od Weledy měla. A tyhle sprcháče jsou úplně úžasný. Nádherná vůně, to je prostě něco! Úplně to miluju! Takže všechny jejich sprchový krémy doporučuji!


Pak tady mám tohle Lemongrass. Je to přípravek do koupele. Na stránkách jsem to bohužel nikde nenašla. Je to nepěnivá osvěžující bylinná koupel. Šetřím si to, až někam půjdu, tak že si dám před tou událostí vanu a tohle si tam naliji. Už se na to moc těším, a myslím si, že to bude hrozně moc super!


A jako druhý sprchový gel tady je tenhle od značky Holika-holika. Je to s 99% Aloe Vera. Já ho mám hrozně ráda. Vím, že někdo na něho má alergii a toho opravdu lituji. Takže už se taky těším, až ho vyzkouším.


Asi tou největší kategorií je péče o pleť. Tak pojďme na to!


První tady je tenhle krém od značky Garnier. Pochopila jsem z toho, že vy si to dáte na obličej a měli byste mít po dobu týdnu lehké opálení. Asi něco jako samoopalovací krém. Na eshopu jsem to zase nenašla, tak to nevím na 100%. Ale můžu říct, že malinký rozdíl v opálení tam je. Teď na zimu to asi moc nevyužiji, ale bude se to určitě hodit na léto.


Pak tady mám krém od značky Nivea. Je to svěží hydratační krém. Já ho mám doma i ve velkém balení a občas ho používám. Teď když mi přišlo tohle malé, tak jsem ho začala používám pravidelně. Pokožka je více hydratovaná, za což jsem ráda. Takže taky doporučuju!!


Jako další je tady tenhle malý gel od Vichy. Je to gel proti pupínkům. Nanesete si ho na obličej na části, kde máte nejvíc akné a ono by se vám to mělo zlepšit. Něco takového jsem používala od značky Balea. To mi přišlo, že fungovalo. Tak jsem zvědavá na toto.


Dál tady je taky takový malý krém také od Vichy. Tohle je lehký krém s SPF 50. To se taky bude hodit na léto. Na to se těším. Víc k tomu nemám co dodat, protože je to prostě na léto.


Pak jsem tam našla tuhle čistící vodu od značky Avene. Tuhle značku vůbec neznám, ale tahle voda je naprosto super. Krásně odstraní nečistoty z pleti. Používám ji teď pořád místo své vody v plném balení. Takže taky můžu jenom doporučit.


Jako další tady je tenhle malý balíček od značky Biolaven. Je to lehký denní krém s levandulí. Opravdu nádherně voní po levandulích. Já je mám hrozně ráda, takže tu vůni oceňuji. A jinak je taky super. Krásně hydratuje a zjemní pleť.


Dál tu je další produkt od značky Sylveco. Je o denní krém pro unavenou pleť. Nádherně voní a opravdu funguje. Po jeho nanesení je pleť více svěží. Takže super!


A poslední zástupce z péče o pleť je od značky Vianek. Je to noční krém pro suchou a citlivou pleť. To je právě můj případ. Já jsem ho ještě nevyzkoušela, ale v blízké době se chystám. Tak jsem na něho zvědavá.


A poslední kategorie jsou dvě zubní pasty. Obě jsou od značky Mediblanc. Ta první je s bělícím účinkem. Já jsem ji začala používat tady na intru a moc mi nechutná. Většinou všechny pasty jsou aspoň trochu dobré, ale tahle ne. Ale řekla bych, že funguje. Takže aspoň něco.


A poslední věc tohoto článku je ta samá zubní pasta, ale je s aloe vera a má antibakteriální účinek. Zase to moje milované aloe vera. Tahle pasta už mi docela chutnala. A taky funguje.


Tak to by byl dnešní článek. Snad se vám líbil, i když byl trochu zdlouhavý. Uvidíme se u dalšího článku.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře: