středa 23. listopadu 2016

ŠATY NA PLES

A-ahoj, protože začíná plesová sezóna, tak jsem se rozhodla vám jich pár vybrat ze stránky shein.com. Můžete se zde zaregistrovat a nějaké si objednat nebo se můžete i zaregistrovat do programu pro blogerky

Jako první šaty tady mám meruňkové barvy se spadlými rameny. Nahoře u krku mají krásný vyšívaný detail. Líbí se mi, jak mají odhalená ramena, takže nevypadají tak usedle. Doplňky které jsou na fotce, mi k tomu taky sedí. Plus černá kabelka a černé boty a hned bych v nich někam vyrazila.


Jako další tady jsou černé šaty s roláčkem a krajkovým lemem na sukni. Tyhle mi do oka padly jako první. Mají dlouhý rukáv a roláček, takže v nich nebude zima. Mají i krásný střih, který zrovna mé postavě sluší. Ale řekla bych, že tenhle střih sluší každému. 


Pak tady jsou černé obyčejné šaty. Ty by měla mít ve skříni snad každá dívka. Můžete je zkombinovat třeba s bílými boty a kabelkou a bude to super. Nebo i s nějakou odvážnější barvou. Prostě můžete kombinovat do aleluja.


Další tady jsou bílé šaty po kolena. Mají zase odhalená ramena, ale teď trochu odvážnějším způsobem. Působí to na mě hodně sexy, takže v nich určitě ulovíte nějakého maturanta 😃. Tu sukni mají hrozně krásně udělanou, že je taková na půl průhledná a to se mi fakt líbí. Asi ze všech jsou mými favoritkami.


Jako další jsou tu krátké černé šaty. Na ramenou mají bílou krajku a to tomu dodá takové to boom, už to nejsou obyčejné černé šaty. Mají dlouhý rukáv, takže přes ně nemusíte tahat žádný svetřík. Zase mají krásný střih, který zvýrazní pas.


Pak tady jsou černé šaty po kolena. Mají stejný střih jako ty bílé. Zase mají odhalená ramena a střih pěkný. Přijdou mi akorát trochu delší, ale to je možná tou modelkou. Mají 3/4 rukáv, cože se mi taky moc líbí.


Dál tady mám růžové kožené šaty. Na první pohled jako kožené nevypadají, ale když se zakoukáte tak jo. Já jsem na sobě nikdy kožené šaty neměla a zajímalo by mě, jaké to je. Měli jste je někdo někdy na sobě? Jinak se mi na nic líbí, jak mají na konci sukně a u krku takové to zdobení. Trochu to ty šaty oživí.


A poslední šaty jsou krátké bílé s páskem. Zase mají spadlá ramena a 3/4 rukáv. Kolem ramen nahoře a na sukni dole mají takové volánky, které přiléhají na tělo. Kolem pasu mají takovou stužku, která vám ještě víc zvýrazní pas. Za mě jsou tyhle ideální na ples, ale i někam na jinou akci. Sedí mi k nim černé boty s černou kabelkou. Určitě patří zase do mých favoritek.


Tak to by byl dnešní článek. Moje favority už víte. Které šaty se líbí vám nejvíce? Třeba jsem vás inspirovala a vy se odvážíte si je koupit. Tak u dalšího článku zase

Pac a pusu Caroline

3 komentáře: