pondělí 20. března 2017

RECENZE-ASTRID

A-ahoj, po dlouhé době se zase hlásím. Dnes tu mám recenzi na poslední řadu od značky Astrid. Tentokrát je to pečující řada na obličej. Balíček obsahoval osvěžující čistící micelární vodu a hydratační krém. Tak jdeme na to! :)


První začnu tou osvěžující čistící micelární vodou.


Měla by: 

  • čistit a odlíčit
  • tonizovat a osvěžovat
Tohle všechno splňuje. Je pro normální a smíšenou pleť. Obsahuje minerály, vitamín E a meduňkovou organickou vodu. Hrozně krásně voní tou svěžestí. Vždy když se odlíčím cítím tu svěžest a čistotu. Používám jí ráno před nanesením hydratačního krému a poté makeupu a potom večer při odličování. Je opravdu dobrá. Lehce se s ní odličuje, takže si nemusíte dřít oko při odličování. Určitě ji všem doporučuji!

Teď na ochranný hydratační denní a noční krém.


Měl by:

  • intenzivně hydratovat až 24 hodin
  • zmatňovat pleť
Je pro normální a smíšenou pleť. Obsahuje vitamínový komplex a hydratační komplex Hydroviton plus. Příjemně voní takovou svěžestí. Stejně jako ta voda. Používám je dohromady, že se odlíčím vodou a poté nanesu na pleť tento krém. Doporučila bych ho někomu, kdo má hodně suchou pleť. Jelikož já používám speciální krém na akné, tak používám tento jenom výjimečně. Ale jinak je super. Krásně hydratuje a opravdu zmatní pleť.

Tak to by byl dnešní článek. Doufám, že jste zjistili něco nového o této super značce.

Pac a pusu Caroline

1 komentář: